Hjemmelavet leveren sæbe

03/21/2013 by admin

Leveren spiller en nøglerolle i afgifte den menneskelige krop. Dens mest magtfulde opgave er at fjerne toksiner at mennesker udsættes for hver dag. Food and Drug Administration, der er cirka 70.000 forskellige former for kemikalier, der vækker bekymring. Der er over 2.000 nye dem indført hver år, som vi kan være udsat. De omgiver os i vores lægemidler, vores vejrtrækning luft, kosmetik, daglig plejeprodukter, drikkevand og fødevarer. At være opmærksom på behovene i leveren og dens nødvendige udrensning er afgørende for et godt helbred.

Hjemmelavede lever rensemidler

Vælge mellem nogle gavnlige hjemmelavet leveren og kolon udrensning opskrifter. En urte sæbe kaldes triphala, en blod purifier, at aids i udskillelsen af galde ved at rense leveren og hjælper fordøjelsesprocessen køre mere gnidningsfrit. Det ikke, dog, nedbryder kroppen reserver i processen. Det består af tre frugter--bahera, harada og amla. Det er også en god afføringsmiddel, fordi det består af bioflaonoids, linolsyre olie, fosfolipider og vitamin C.En kost af ren juice er en kraftfuld måde at befri leveren og kolon af toksiner. Grøntsager og frugt skal være juiced mens de er på deres friskeste punkt at få den fulde effekt af enzymer. Derudover er drikker store mængder vand forpligtet til at skylle ud toksin oprustning i kroppen. En effektiv juice opskrift kunne omfatte en kurv af jordbær, tre æbler, en gruppe af druer, fire kviste frisk mynte og vand.

En samlet gavnlige leveren udrensning kost

Ændre den måde du spiser. Start ved at købe økologiske fødevarer, der har en langt højere koncentration af næringsstoffer. Økologiske grøntsager og frugter har 40 procent flere antioxidanter end typisk producere, sammen med større mængder af gavnlige zink og jern. Derudover mælk fra økologiske dyr er langt sundere og indeholder 90 procent flere antioxidanter end almindelig mælk. Fiber er et centralt element i at opretholde en sund lever. Din lever naturligt fordriver af et giftstof ved at sætte det ind i fordøjelsessystemet, og det kan blive absorberet i blodbanen. Hvis fiber er grasserende i dit system, det formidler toksin gennem afføring og omgår blodet. Fuldkorn er den bedste form for fibre, sammen med grøntsager og frugter. Psyllium frø og jorden Hør er også gode kilder til fiber. Spise protein i form af nødder, fisk og bønner. Det er OK at have begrænsede dele af kylling og oksekød, men bagende eller spise dem i suppe form er sundere formater. Prøv at undgå stegning og grillning, fordi de høje temperaturer kan forårsage farlige kemikalier til form. Leveren har brug for de "gode" fedtstoffer, der findes i fødevarer, såsom omega-6 olier, der findes i druer og oliven frø olie og omega-3 fiskeolier. Brug kokosolie eller ekstra jomfru olivenolie, fordi de er anset for at være stabil fedtstoffer.

Fødevarer for at undgå for en sund lever

Ikke ophæve din indsats med fødevarer, der indeholder raffinerede kulhydrater. Disse omfatter kager, cookies, kiks, hvidt mel og pasta. De kan rod din kolon og øge blodsukkeret. Læskedrikke er også til skade, fordi de er mere sure og kan øge blodsukkeret. Produkter, der indeholder mononatriumglutamat er især skadeligt for leveren. Undgå noget med Splenda eller aspartam. Skaldyr, hummer, sværdfisk, makrel, tun og krabbe kan indeholde høje niveauer af kviksølv og bør undgås, sammen med mejeriprodukter og forarbejdet kød.

Rygning har generelt dårlige bivirkninger og bør undgås. Koffein hjælper faktisk lever i afgiftende toksiner. Det bør indtages i moderate mængder, men fordi for meget koffein i form af kaffe med tilsat sukker og mejeriprodukter kan være skadeligt for leveren. Mådehold er nøglen i denne henseende. Grøn te er et bedre valg, og er et hjælpemiddel i afgiftning af leveren.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com