Ikke farmakologisk smertelindring metoder under Labor smerter

05/17/2013 by admin

Labor smerter kan skræmme kvinder ud af naturlig fødsel. Imidlertid en række ikke-farmakologiske smertelindring findes metoder der vil holde din krop narkotika under fødslen.

Hypnose

Ved hyper-fokusere din opmærksomhed, kan hypnose ændre dit humør og fornemmelser. Hypnose hjælper dig med at udrydde labor frygt, så du kan overdøve labor smerter.

Vand fødsel

I en vand fødsel føder du i en balje med vand. Iblødsætning i et varmt bad lindrer muskler og stress---den samme idé er anvendt til at give fødsel, som bad lindrer angst og samtidig sænker dit blodtryk, Ebbe veerne.

Vocalization

Forsøg ikke at tie stille. Lyt til din krop og lad det hele ud vokalt. Lav støn, i modsætning til skingre skrig er at foretrække, da de hjælpe slappe af din bækkenbund.

Counter pres

Counter pres er den teknik, hvormed trykket er anvendt til et bestemt område af kroppen oplever smerter under fødslen. Trykket er ofte anvendt til nederste del af ryggen.

Akupunktur

Akupunktur, en gammel kinesisk kunst, beroliger din krop og reducerer smerte. Mens ingen er faktisk sikker på, hvordan det fungerer, er afslapning det inducerer vanskelige at modbevise.

Vejrtrækning

Ved at fokusere på din vejrtrækning mønstre kan du lindre smerten for arbejdskraft. Forskellige teknikker såsom søvn og rytmisk vejrtrækning findes. Forskning og praksis dine foretrukne teknikker før arbejdskraft opstår.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com