Et hjem afhjælpe for ørepine

06/01/2014 by admin

Årsagen til de fleste earaches er en infektion i mellemøret. Den specifikke placering af smerte er et lille kammer på anden siden af trommehinden. Det videnskabelige navn for ørepine er otitis media. Der findes en række hjem retsmidler til at behandle earaches, selvom ikke alle af dem arbejde for alle. Prøv en af disse at-home retsmidler før søger medicinsk hjælp, men altid Husk på, at alvorlige smerter og varige earaches kan være et tegn på en perforeret trommehinde, som kræver øjeblikkelig lægehjælp.

Aromaterapi

Den aromaterapeutiske strategi til bekæmpelse af ørepine indebærer æteriske olier og en Q-Tip. Bland en dråbe merian eller fed olie med 1 teskefuld varm mandelolie. Sørg for mandel olie er varm og ikke for varmt, ellers kan du brænde dit øre. Dyp en vatpind i denne blanding og meget forsigtigt massere dit ydre øre omkring hullet. Indsæt noget aldrig direkte ind i øret, men du kan massere åbningen af earhole.

Naturopati

Udtørring af dit indre øre kan gøre din ørepine værre. Dette er sjældne i fugtige områder, men hvis du bor i et tørt område som det sydvestlige USA, kan du prøve en naturopatisk behandling. En luftfugter er en meget god investering for dem, der konsekvent oplever earaches i tørre dele af landet, især dem, der er begyndt at have earaches kun efter overgangen fra et mere fugtigt område. Hvis du ikke ønsker at investere i en luftfugter, stå over en kogende gryde med vand en indånder dampen. Dette vil lindre betændelse i dine slimhinder og bidrage til at afhjælpe indelukket-head følelsen, der ledsager ørepine.

Plantelægemidler behandling

Som med så mange andre betingelser og sygdomme, kan du bruge urter til at behandle earaches. Begynder ved at angribe kilde til earaches, hvilket er en mangel i dit immunsystem. Øge din immunitet vil hjælpe afværge earaches, eliminerer behovet for behandling. Echinacea, Lucerne og cat's claw er gode urter til at give dit immunforsvar lidt opreklameret skud.

Et godt middel til at prøve derhjemme gør nogle kamillete og iblødsætning en bomuld bolden ind i det, mens te er stadig varm. Vride ud af den overskydende fugt og derefter placere bolden direkte ind i øret, stopning det således, at det ikke vil falde, men sørge for det er ikke så våd at store dråber af te kan dryppe i din earhole.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com