Trin til at udpakke en steril pakke

08/06/2013 by admin

Forurening af medicin kan forårsage spredning af dødbringende smittefarlige patogener, såsom Methicillin-resistente Staphylococcus aureus, eller MRSA, ifølge hjemmesiden for Centers for Disease Control. I den medicinske industri sikre sterile pakker, at medicinsk udstyr og medicin ikke bliver forurenet af patogener, som bakterier og vira. Ordentlig udpakning procedurer af sterile pakker kan variere efter institution, men alle praksis er designet til at reducere antallet af forurening, der ville bringe patienternes sundhed.

Forberedelse

Uanset om sundhedsarbejdere bruger handsker, bør de altid vaske hænder før udpakning en steril pakke, ifølge Ohio State University Medical Center hjemmeside. Når at sætte på handsker, skal de ikke røre den ydre overflade af handsker med deres bare hænder. Arbejdstagere bør også bære en maske, hvis instrueres i at bruge en og skal sterilisere alle arbejdsflader. De skal passe på ikke hoster eller nyser på en steril pakke at forhindre forurening. Individer bør ikke håndtere sterile pakker med våde hænder, så de skal holde deres hænder og arbejdsområdet tør.

Papir

Sterile pakker normalt kommer i et papir wrapper, men de kan komme forseglet i en plastik bakke eller en plastikpose for ekstra beskyttelse. Alle wrappers indeholder en klap for at åbne pakken. Medicinske fagfolk bør altid trække ud de første flap fra dem til at reducere risikoen for bakterier, forurener pakken. Med en papir indpakning, de kan derefter udpakke venstre og højre sider pakken. Sundhedsarbejdere vil derefter trække ned nederste flap, en proces, der danner en papir-kvadrat med sterilt udstyr hvile midt i emballagen.

Plast

Hvis sterile medicinske forsyninger kommer i en plastik bakke eller taske, skal medicinske fagfolk først åbne segl på den ydre emballage. Som med papir indpakning, bør de åbne plast flappen i den modsatte retning, de står over for. Efter åbning af sæl, bør de knibe toppen af pakken inde i posen eller bakke og læg pakken på en steril overflade. De kan derefter udpakke pakken ved hjælp af papir wrapper proceduren nævnt i det foregående trin.

Advarsel

Medicinske fagfolk bør kun unwrap sterile forsyninger ved at røre ved ydersiden af pakken. Derudover kan de rører op til én tomme rundt om kanterne på indersiden af papir wrapper, ifølge Ohio State University Medical Center. Rørende den resterende del af indersiden af arket kan kompromittere integriteten af det sterile felt, især hvis en arbejdstager ikke bære latex handsker.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com