Liste over Georgien hospitaler

03/05/2010 by admin

Liste over Georgien hospitaler

Der er mere end 100 hospitaler i staten Georgia. Ikke overraskende, de øverste hospitaler har tendens til at være placeret i Atlanta, statens hovedstad. Som en af de mest besøgte byer i syd er Atlanta et knudepunkt for sport, underholdning, shopping og restauranter. Når en by støtter sådanne høje antal beboere og besøgende, er der behov for en top-notch sundhedspleje. Her er en liste over nogle af de bedste hospitaler i området.

Sankt Josephs Hospital

Sankt Josephs Hospital i Atlanta har nogle af de mest banebrydende teknologi til rådighed i dag. Hospitalet har været anerkendt for sin ekspertise på en række felter, kardiologi, mave og ortopædiske tjenester til patientsikkerhed. Du vil også finde byens for Robotic kirurgi på Sankt Josefs hvor patienter undergår minimalt invasive procedurer. Det er en af kun få hospitaler i nationen til at tilbyde robot kirurgi. Saint Joseph translationel forskningsinstitut er også top-notch med sine forskere studerer vævsmanipulering samt genterapi og terapi. Saint-Joseph er også forpligtet til at nå ud i Fællesskabet og at yde sundhedspleje til dem, der har behov for gennem sin nåde og sundhedstjenester.

Sankt Josephs Hospital

5665 Peachtree Dunwoody Road, N.E.

Atlanta, GA 30342

678-843-7001

www.stjosephsatlanta.org

Emory University Hospital

I 2010, Emory University Hospital blev rangeret som en af de bedste hospitaler i nationen af "US News & World Report", og har konsekvent været at rangeret blandt bedste i de sidste 20 år. Ikke blot har det været anerkendt som en af de bedste hospitaler, men når det kommer til sundhedsydelser kvalitet og patientsikkerhed, Emory blev præsenteret med den samlede kreds af Excellence Award af partnerskabet for sundhed og ansvarlighed. Med mere end 9.000 medarbejdere og mere end 20 sundheds-centre i nærheden af metro Atlanta har Emory største sundhedssystemet i Georgien. Emory University Hospital er også kendt rundt om i landet for sine specialiteter i kardiologi, onkologi, transplantation og neurovidenskab.

Emory University Hospital

1364 Clifton Road, NE

Atlanta, Georgia 30322

404-778-7777

1-800-75-EMORY

www.emoryhealthcare.org

Shepherd Center

Shepherd Center blev rangeret som en af de øverste rehabilitering hospitaler i nationen af "US News & World Report". Hospitalet har specialiseret sig i rygmarvsskader, hjerneskader og flere traumer og stabe eksperter i disse felter. Faktisk er Shepherd Center den største rygmarv skade center i USA. Med patienter fra mere end 35 lande rundt om i landet, har sygehuset fået ry af patienttilfredshed. Støttegrupper er også oprettet af hospitalet til at hjælpe familiemedlemmer beskæftige sig med kære, som gennemgår rygmarvsskader og hjerneskader.

Shepherd Center

2020 Peachtree Road, NW

Atlanta, GA 30309-1465

404-352-2020

1-800-743-7437

www.Shepherd.org


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com