Hvordan til at betale for In-Home ældrepleje

04/10/2010 by admin

Efterhånden som folk bliver ældre, behovet for pleje bliver vigtige, og disse dage flere og flere ældre individer vælger at blive hjemme i stedet for at gå ind i plejehjem. Det er nødvendigt for nogle at have denne autonomi, er den pleje, de har brug for til dagligdagen ikke en overkommelig virksomhed. Men der er indstillinger og programmer, der kan hjælpe med at betale for in-home pleje for ældre (65 og ældre).

Instruktioner

• Vurdere, hvad dine behov er. Hvor meget in-home pleje du får brug for? Har du brug for en vicevært til at komme hver dag, eller vil en gang om ugen besøg være tilstrækkeligt? Hvor længe vil du har brug for denne pleje? Hvis det er kortsigtet pleje, er det muligt at opholder sig i en facilitet i stedet at få plejen i hjemmet kan være en bedre løsning, som derefter Medicare kan være i stand til at dække det. Hvis det er langvarig pleje, vil så dine muligheder for dækning være forskellige.

Bestemme, hvad du kan betale for. Har alle oplysninger om din indkomst handy. Støtteberettigelse for mange planer at hjælpe betale for in-home pleje er baseret på indtægter og ressourcer, så forstå din økonomi vil gøre processen lettere.

• Tjek, om dine eksisterende dækning kan hjælpe med at betale for in-home pleje. For eksempel kan Medicare dækker din pleje. Ifølge, MedicareInteractive.org hvis du er bundet til hjemmet, modtagelse eller har brug for dygtige sygepleje pleje eller dygtige terapi, "har en plan for pleje godkendt af en læge", og en patient en Medicare-certificeret hjem sundhed agentur, Medicare vil hjælpe med at betale for dit hjem sundhedspleje. Hvad du betaler ud af lommen, afhænger af din Medicare dækning.

Men Medicare ikke vil betale for frihedsstraf pleje (eller daglige levende aktiviteter såsom grooming). Medicare vil kun hjælpe med at betale for 100 dage af pleje.

• Forskning andre forsikringsmuligheder. Hvis Medicare ikke vil dække dit hjem sundhedspleje, kan du købe en anden forsikring plan, der vil i høj grad hjælpe mindske omkostningerne. Et sådant program er den føderale lang sigt pleje forsikring Program. Hvis du var en medarbejder, annuitant eller slægtning af en føderal medarbejder, giver denne forsikring program dækning for langsigtet in-home pleje og sygepleje hjemmeplejen.

Hvis du er pensionist, kan tidligere virksomheder du har arbejdet for tilbyder lignende forsikringer.

• Kig ind i offentlige ydelser. Der er et par muligheder leveres af statslige og føderale regeringer, der kan være i stand til at hjælpe med omkostningerne ved in-home pleje.

Først er Medicaid. Medicaid er både statslige og føderale forsikring program, der giver dækning til dem med lav-indkomst. Støtteberettigelse varierer stat af stat, så opkald din tilstands Institut for forsikring at forhøre sig om krav.

Medicaid dækker ofte langtidsplejeydelser, herunder hjem sundhedspleje, hvis lægeligt nødvendigt. Din out-of-pocket omkostninger for dette vil variere fra stat til stat.

Hvis du er en veteran, kan The Department of veterananliggender dække dine in-home langtidspleje gennem deres Housebound og støtte og fremmøde Allowance Program. Dem, der er deaktiveret, kan kvalificere sig til tilskud, som hjælper betale for personlig pleje, en vicevært og andre tjenester, der er nødvendige for at hjælpe med daglige levende aktiviteter i hjemmet.

Endelig, den ældre amerikanere handling kan også hjælpe finansiere in-home pleje. Loven om ældre amerikanere er arrangeret af administrationen på ældning og tilbyder finansiering via forskellige agenturer til at betale for pleje ældre, der er bundet til hjemmet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com