Bivirkninger & symptomer på lav østrogen

10/27/2013 by admin

Østrogen er et hormon, der findes i både hanner og hunner, men fremherskende hos kvinder. Hormoner er signalstoffer, der transporterer oplysninger og instruktioner til forskellige dele af kroppen og påvirke næsten hver celle og orgel. Østrogen er nødvendig for flere livsvigtige funktioner i en kvindes krop. Det holder huden smidig og fugtig, holder kroppens indre termostat fungerer korrekt, hjælper i reguleringen af kolesterolniveauer, forhindrer hukommelsestab af, er nødvendige for korrekt knogledannelse og vækst og udvikling af kvindelige kønskarakterer og reproduktion.

Symptomer på lav østrogen

Østrogenmangel forårsager hårtab, sagging hud, vægtøgning, kløe og tør hud. Østrogenmangel kan også forårsage smerter, såsom hovedpine, rygsmerter, smerter i underlivet, og (i svære tilfælde) smerte fra spinale læsioner og udtynding knogler. Almindelige symptomer på østrogenmangel er hedeture, uregelmæssig menstruation, vaginal tørhed, inkontinens og humørsvingninger.

Årsager til mangel

Østrogen produktion i æggestokkene bremser og til sidst stopper omkring 50 år, når en kvinde når overgangsalderen. På tidspunktet, alle østrogen produceres i kroppen kommer fra binyrerne. Andre faktorer kan forårsage en Østrogenmangel i tidligere tider i en kvindes liv, såsom at have en hysterektomi.

Psykologiske virkninger

Almindelige psykologiske symptomer forbundet med lav østrogen niveauer er angst, humørsvingninger, irritabilitet, depression, frustration, nervøsitet, utålmodighed og manglende koncentration. For mange kvinder, kan disse virkninger have en dybtgående indvirkning på deres liv, forårsager vanskeligheder med at opretholde sunde relationer, beskæftiger sig med stress og opretholde følelsesmæssige sundhed i almindelighed.

Langsigtede risici

En kronisk tilstand af østrogenmangel kan føre til en øget risiko for hjerteanfald og slagtilfælde. Flere undersøgelser tyder også på Mathed, svimmelhed, angst og hjertebanken er alle almindelige hos kvinder med kronisk lav østrogen niveauer. Nogen af disse symptomer kan være tegn på en eksisterende eller udvikle hjerte-kar-risiko. En langsigtet mangel kan føre til andre problemer, såsom vaginal infektioner, osteoporose, svær depression og fordøjelsesforstyrrelser.

Advarsel

Hormon medicin, almindeligt ordineret til østrogen ubalance eller mangel, er kendt for at forårsage kræft, hjertesygdomme, og mange andre alvorlige sundhedsmæssige risici. Alternative løsninger findes der er naturlige, nontoxic, og ikke bære disse farlige risici. For eksempel, indeholder sojaprotein og flere urter phytoøstrogen (plante østrogen). Phytoestrogen efterligner østrogen produceres af kroppen, og udfører de samme funktioner i kroppen. Mange kvinder har med held rettes et hormon ubalance naturligt---uden narkotika.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com