Tegn & symptomer på arsen i en vand godt

10/12/2013 by admin

I 1995 næsten 42 millioner mennesker i USA får deres drikkevand fra private brønde, ifølge en undersøgelse foretaget af US Geological Survey. Mens Environmental Protection Agency (EPA) har strenge regler for offentlige vandforsyninger, findes ingen sådanne bestemmelser for private brønde. Enkelte boligejere er ansvarlig for testning og behandling af deres private vandforsyning for forurenende stoffer, såsom nitrater, colibakterier bakterier og arsen.

Kilde

Arsen er et meget giftigt uorganisk kemisk, som findes hovedsagelig i bjergarter og mineraler, og er de 20 mest rigelige element findes i Jordens skorpe. Arsen kan også finde vej til jorden som et biprodukt af forskellige processer, produktion og landbrug. Som jorden absorberer den smeltende sne og regn, siver vandet gennem jorden, klipper og mineraler, naturligt at tage nogle af de elementer, de indeholder med det før du indtaster en vandforsyning.

Test

Private brønde skal testes mindst én gang om året for potentielle forurenende stoffer. Mange private laboratorier kan udføre test for et mindre gebyr. En liste over certificerede vand test labs kan indhentes fra din tilstands Department of Health Services eller bevarelse af miljøet. Lab resultater omfatter koncentrationen af arsen i brønden og om det overstiger vandkvaliteten.

Symptomer

Arsen forgiftning kan omfatte følgende symptomer: hud misfarvning, mavesmerter, kvalme, opkastning, følelsesløshed i hænder og fødder, blindhed og delvis lammelse. Langvarig eksponering for høje niveauer af arsen har også vist sig for at forårsage mange former for kræft.

Behandling

Der er ingen behandling for arsen eksponering. Din læge kan kun bidrage til at minimere ubehag af symptomerne.

Forebyggelse

Miljømæssige arsen er ikke fordelt jævnt i jorden. Spørg din lokale health department til at bestemme koncentrationen af arsen i dit område. Hvis dit område tendens til at have et højt niveau af arsen i jorden, bør du afprøve hyppigere end en gang om året. Undersøg din godt regelmæssigt for skader og installere de relevante filtre.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com