Fødevarer med ingen kulhydrater

09/27/2013 by admin

Fødevarer med ingen kulhydrater

Du ser din kulhydratindtagelse kan virke som en skræmmende opgave. At lære at skelne mellem nul carb, lav carb og høj carb vil fødevarer forenkle processen og giver dig større kontrol over dine ernæringsmæssige behov

Protein

Protein er uden tvivl den mest alsidige zero carb fødevarer. Du vil nyde et udvalg af kød uden at bekymre sig om blæser din carb tildelingsbeløbet for dagen. Oksekød, svinekød, fjerkræ, vildt, fisk og skaldyr er alle zero carb og indeholder vigtige næringsstoffer for kroppen. Det er vigtigt at læse etiketter og se omhyggeligt for fyldstoffer eller marinader, der kan ændre Næringsindhold. Indmad generelt indeholder en meget lille mængde kulhydrater, men er ikke virkelig zero carb. Husk på, nogle skaldyr såsom Dungeness krabber, muslinger og kammuslinger også indeholde en lille mængde af kulhydrater. Det er oplyst at altid tjekke etiketter i tvivlstilfælde

Mejeriprodukter og fedt

Smør og æg betragtes carb gratis grund minuscule mængden af kulhydrater findes i hver. Animalske fedtstoffer såsom bacon fedt, svinefedt, og oksekød talg er alle zero carb fødevarer. Hørfrøolie og vegetabilske olier er nul carb. Igen, læse etiketter vil hjælpe dig med at afgøre den sundeste valg, især da nogle planteolier stadig indeholder transfedtsyrer, som har vist sig at øge risikoen for hjertesygdomme.

Lavere Carb fødevarer

Frugt og grøntsager indeholder kulhydrater til en vis grad. Lavt glykæmisk frugter som bær, er den laveste i kulhydratindhold, men stadig ikke kan anses for zero carb. Ikke-stivelsesholdige grøntsager som grønne bønner, broccoli og kål indeholder kulhydrater er for det meste består af fiber. Disse grøntsager fungerer godt i et flertal lav carb planer, men igen er ikke carb gratis.

Misforståelser

En fælles fejl, som forbrugerne er at antage, at ernæringsmærke fortæller hele historien. For at undgå dette, er det vigtigt at konsultere ingredienslisten. Ofte kan en næring afmærke hævder det indeholder ingen kulhydrater, men panelet ingrediens vil fortælle dig ellers. På udkik efter nøgleordene som sukker, høj fructose corn syrup, dextrose, vil fructose og modificeret stivelse hjælpe dig beslutte, om den mad, du overvejer er faktisk nul carb. Alle disse ingredienser er simple kulhydrater og vil tilføje nogle foranstaltning af kulhydrater til produktet, selv om det kan være i så små mængder at det er unødvendigt at tilføje dem til ernæringsmærke. En anden grund kulhydrater ikke kan anføres i makronæringsstoffer ville være på grund af servering størrelser. Hvis carb tælle i er en portionsstørrelse mindre end en det vil blive talt som nul.

Overvejelser

Mens spise nul carb fødevarer kan sikkert være sjovt, er sort ofte nøglen til at besejre mad kedsomhed. Hvis du kun spiser zero carb fødevarer du bør drøfte eventuelle mulige tilskud din kost muligvis eller muligvis ikke med din læge. Hvis en nul carb kost lyder kedeligt for dig, er det muligt at nyde en lav carb livsstil, der omfatter en bred vifte af frugt, grøntsager, kød og oste samtidig bibeholde vægttab og godt helbred.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com