Fordelene ved Raw rødvinseddike

05/11/2010 by admin

Fordelene ved Raw rødvinseddike

Mens de fleste mennesker kan overveje eddike simpelthen en ingrediens i salat dressing, tror mange andre på sin medicin, sundhed og rengøring egenskaber.

Medicinske historie

Gennem historien, er eddike blevet brugt til at behandle en række lidelser, fra mavesmerter og feber til generelle sygdomsforebyggelse. I te form, blev det brugt til at kontrollere diabetes symptomer indtil hypoglykæmiske medicin blev opfundet. Derudover Hippokrates bruges eddike til at behandle sår og infektioner, og Cleopatra anvendte syrer i eddike til at opløse perler og kaldte det kærlighed potion.

Desinfektionsmiddel

Selv i dag, omfatter rengøringsmidler ofte eddike som en ingrediens. Trægulv kræver en fortyndet opløsning af eddike og vand for at bevare olien og farve i træet. Carol S. Johnston og Cindy A. Gaas for Institut for ernæring ved Arizona State University er de antimikrobielle egenskaber af eddike nyttig til opbevaring af fødevarerne, men ikke stærk nok til at behandle sår eller infektioner. Eddike hæmmer kun lidt nogle bakterier, der forårsager infektion og for andre gør stort set intet. Johnston og Gaas sige mange af dagens desinfektionsmidler er mere effektiv til at fjerne patogener fra bordplader og andre steder, hvor bakterier trives.

Eddike og hjertet

Eddike indeholder eddikesyre, som har vist sig at hjælpe eddike falde blodtryk ifølge Johnston og Gaas. Et eksperiment, hvor rotter blev fodret med en blanding af eddikesyre og eddike førte til en reduktion i systolisk blodtryk sammenlignet med rotter, der ikke havde indtaget løsningen. Men det er uvist, om disse virkninger vil også forekomme hos mennesker.

Antiglycemic kvaliteter

I 1998 udført japanske forskere et eksperiment for at vurdere glukose svar i rotter og mennesker, som blev fodret med eddike. Hos raske mennesker glukose svar var små men insulin respons kurven efter emnet blev fodret saccharose var nedsat 20 procent når forbruges med 60mL af en jordbær eddike.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com