Hvad er fordelene ved sesamolie på lungerne?

12/27/2011 by admin

Hvad er fordelene ved sesamolie på lungerne?

Sesamfrø producere en olie, der har mange sundhedsmæssige fordele. Olien er stabil og bliver ikke harsk så hurtigt som andre olier. Sesamolie er blevet anerkendt for sine fordele til lunge og luftvejssystemet, sammen med sænke kolesterol, medvirken med gigt hævelser og smerter og beskyttelse mod tyktarmskræft. Sesam produkter er en flavorful mad som frø, olie eller pasta, som er også kendt som sesam smør.

Ernæring

Sesamfrø og deres olie indeholder mangan, kobber, magnesium, jern, fosfor, vitamin E, zink, vitamin B1, jern og calcium. Magnesium er vigtigt for korrekt lungefunktion. Det hjælper med at forhindre luftvejene spasmer forbundet med astma. En servering af sesamfrø, pasta eller olie giver 31,6 procent af den daglige værdi af magnesium.

Lunge kræft fordele

Gamma-tocopherol er en type af E-vitamin findes i sesamfrø og derfor sesamolie. Ifølge Purdue Universitet undersøgelse ledet af adjunkt Qing Jiang, gamma-tocoferol "hæmmer udbredelsen (stigning) af lab-kulturperler menneskelig prostata og lunge kræftceller." Gamma-tocoferol dræber menneskelige kræftceller uden at det påvirker raske celler.

Typisk E-vitamin kosttilskud indeholder alpha-tocopherol, mens denne undersøgelse fokuserer på gamma-tocoferol findes i nødder og frø, herunder sesam.

Sesam olie trække

Olie trække er holistisk praksis hvislende en lille mængde af olie i munden til at trække ud toksiner. Russisk Dr. F. Karach, MD, præsenterede oplysninger på en konference for associeringen All-ukrainske på fordelene ved olie trække eller olie terapi. Den hvislende olie udløser enzymer, der trækker ud toksiner. Olien er spytte og bør aldrig være sluges, da det indeholder giftige rester fra kroppen. Ifølge Dr. Karach, kan en ayurvedisk teknik, olie trække helbrede bronkitis, sammen med mange andre sundhedsmæssige forhold.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com