Hvad er meningen med antikoagulans?

01/05/2012 by admin

Antikoagulans, også kendt som blodfortyndende medicin, kan være en fysisk eller en syntetisk agent, der undertrykker, forsinkelser eller forhindre blodpropper (masser af blodceller) fra formning i din blodbanen. Nogle af de naturlige kilder til antikoagulantia omfatter ingefær og hvidløg, hvilket naturligvis øge din krops blod antikoagulation mekanisme. Antikoagulanter har til hensigt at forebygge sundhedsmæssige problemer, men for meget indtaget af antikoagulans-rige fødevarer kan også forårsage unormale blodpropper. Derfor, er det bedst at konsultere din læge før du tager lægemidler og kosttilskud, der påvirker de antikoagulerende niveauer i kroppen.

Definition

Antikoagulans, ifølge American Heart Association, "er et stof, der hjælper med at forhindre evne til at størkne (koagulation) af blod." Blodpropper form i steder for personskader. dog kan blodpropper dannet inde i kroppen forårsage invaliderende effekter til din kroppens organer.

Heparin og warfarin er de to standard antikoagulantia anvendes i den medicinske industri. Antikoagulanter er ordineret til patienter med hjerte-, lunge- eller blodkar lidelser.

Klassifikationer

Antikoagulanter falder i tre grupper eller klassifikationer: hæmmere af blodpropper faktor syntese (warfarin), hæmmere af thrombin (heparin og lepirudin) og trombocythæmmende medicin (aspirin, ticlopidin, clopidogrel, tirofiban og eptifibatid).

Hæmmere af blodpropper faktor syntese er antikoagulantia, der forhindrer produktionen af visse koagulationsfaktorer i vores leveren. Hæmmere af thrombin er lægemidler, der interfererer med blodet til at størkne ved at blokere aktiviteten af thrombin. Trombocythæmmende medicin interagerer med blodplader, en type blod celle for at udvikle blodpropper, at blokere trombocytter fra samle ind skadelige blodpropper.

Naturlige kilder

Naturlige kilder til antikoagulantia, ifølge Cyndi Spencer R.N., af faktor fem Leiden Support organisation, omfatter "ingefær, løg, hvidløg, Ginkgo Biloba, ginseng og lilla druer." Af alle disse naturlige kilder, den lilla drue er den mest potente---stærkeste blodfortyndende virkning.

Medicinsk brug

Antikoagulans bruges til behandling af trombe og embolus. Blodprop er en blodprop, der danner i hjerte og blodkar, og forbliver der. På den anden side er embolus en blodprop, der rejser og indgiver i blodkar---blokering den normale blod omløb pathway. Emboli (flertalsformen for embolus) er potentielt mere farlige, men er mindre udbredt end blodprop.

Derudover er antikoagulanter almindeligt anvendt som receptpligtig medicin for koronararteriesygdom, visse typer af hjerteanfald, atrieflimren (hurtige, uregelmæssig hjerterytme), utætte hjerteklapper hjertesygdomme--dysfunktion af en eller flere af de fire hjerteklapper, kardiomyopati (muskel hjertesygdom--samt patienter, der har gennemgået ballonudvidelse.

Forholdsregler

Antikoagulantia kan reagere negativt med snesevis af andre stoffer, herunder over-the-counter medicin såsom aspirin og acetaminophen, og kunne føre til ukontrolleret blødning.

Også, Husk på at selvom antikoagulantia kan styre mange betingelser, de ikke helbrede dem. Tage antikoagulerende medicin nøjagtigt som anvist og holde alle planlagte opfølgning aftaler med din læge.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com