Hvordan at slippe af Razor Bump effektivt

01/01/2012 by admin

Razor Bump er indgroede hår. Enderne af håret blive skarpe og vokse tilbage ind i huden. De opstår normalt i mennesker, der forsøger at barbere krøllet hår. Nogle gange de klør og de lejlighedsvis kan blive smittet. At slippe af razor bump er en løbende proces, hvor skal du eksfoliere området for at slippe af døde hudceller. Nogle viden om hudpleje og hvordan at barbere korrekt vil bidrage til at slippe af med de grimme buler.

Instruktioner

• Exfoliate ramte området dagligt og før barbering. St. John Health System foreslår at bruge en body wash med glykolsyre og en vaskeklud. Dette fjerner enhver tør hud oprustning, som kan forhindre hårvækst.

• Ophold i bruseren i et par minutter før barbering, blødgøre huden. Altid bruge en frisk, skarpe barberblade og skumme generøst med barberskum. Barber hårene i samme retning, som de vokser. Tryk forsigtigt og ikke strække huden, undgå barbering over samme område to gange.

• Følg en barbering med en anvendelse af en lotion med salicyclic syre i det. Gælde dette også på de dage, hvor du ikke barbere. Dette vil gøre døde hud oven på den indgroede hår lettere at fjerne.

• Stop barbering dagligt hvis bump vender. I stedet, bruge en depilatory creme eller bare gå en dag eller to med længere ansigtsbehåring.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com