Stimulite bivirkninger

10/06/2010 by admin

Stemulite produkter er for nylig blevet indført for at forbedre fitness og reducere ældningstegn. Der har været nogle bivirkninger rapporteret i forbindelse med brugen af disse produkter.

Identifikation

Stemulite er tilgængelig i en formel, AM og en PM formel. Stemulite indeholder L-carnitin og alpha lipoinsyre, som er ingredienser, hjælpe med at støtte en sund metabolsim.

Hurtig hjerterytme

Der har været nogle episoder af hurtig hjerterytme i mennesker, der har taget Stemulite. De vigtigste ingredienser i dette tillæg er anti-arytmi og kan ikke være årsag til hurtig hjerterytme. Ifølge skaberen af Stemulite Dr. somre, kan dette skyldes Stemulite at tilskynde til højere energiniveau. Dr. Summers anbefaler supplere med op til 2.000 mg c-vitamin til at hjælpe balance denne effekt.

Champignon allergi

Folk, der har allergi over for svampe bør ikke tage Stemulite produkter. Dette skyldes, at svampe ekstrakter anvendes i Stemulite. Bivirkninger såsom kløe, tør hals, kvalme og opkastning. I sjældne tilfælde, disse reaktioner kan være liv truer og kræver øjeblikkelig lægehjælp. Personer med allergi over for skimmel, svampe og nogle alderen oste bør også undgå at tage dette supplement.

Gastrisk forstyrret

Kvalme og opkastning er også blevet rapporteret ved brug af Stemulite. Dette kan skyldes allergi over for champignon uddrag eller en intolerance over for de vigtigste ingredienser L-carnitin og alpha lipoinsyre.

Angst og rastløshed

Nogle hændelser af forhøjede niveauer af angst og rastløshed har været forbundet med brugen af Stemulite produkter. For at undgå dette, kan du ønsker at få adgang til din tolerance over for dette produkt ved at tage en lavere dosis, når du først begynder at bruge dette supplement.

Advarsel

Stemulite er ikke blevet godkendt af FDA, så det bør bruges med forsigtighed. De personer, der har præ-eksisterende medicinske tilstande bør konsultere deres læge før supplere med Stemulite produkter.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com