Kegel øvelser for ældre

04/11/2010 by admin

En af de sværeste dele af at blive ældre er at miste nogle af de evner, der var når taget givet. Af disse, kan urininkontinens være en af de mest pinlige og frustrerende at beskæftige sig med. At lære at gøre Kegel øvelser korrekt kan i høj grad forbedre evnen til at styre din blære og bevare din livsstil som du alder.

Starte med at finde de rigtige muskler

Det første skridt til at gøre Kegel øvelser effektivt er at identificere de rigtige muskler---din bækkenbundsmuskler. Den nemmeste måde at tjekke er at stoppe strømmen af urin, mens du bruger i badeværelset. Hvis dette lykkes, har du fået det rigtige skridt. Kun prøve dette endnu en gang at kontrollere din metode, men siden Start og stop din urin mens din blæren er fuld kan faktisk gøre musklerne svagere og kan medføre en urinvejsinfektion.

En anden mulighed, hvis du er en kvinde, er at indsætte din finger i din vagina (ikke alt for langt i) og forsøge at presse det med musklerne omkring det. Hvis du føler din vagina stram og musklerne i din bækkenbunden bevæge sig op og derefter ned som du frigive sammentrækning, så du gør det korrekt.

Sådan gøre Kegels ordentligt

Kegel øvelser er bedst gennemstegt mens du sidder eller ligger ned. Kontrakt din bækkenbundsmuskler og hold nede i tre sekunder og derefter slappe af i tre sekunder. Gentag dette 10 gange. Når du føler, det bliver nemt, flytte til fire sekunder sammentrækninger og hviler, og fortsat stigende indtil du er i stand til at optage og slappe af i 10 sekunder.

Gentag dette sæt af 10 Kegels tre gange i løbet af dagen for de bedste resultater. Den bedste del er, at ingen kan fortælle du laver dem, så de kan ske hvor som helst---i bilen, på en vens hus, mens du læser en bog eller lægge i sengen om natten. Dette kan være den nemmeste form for motion for at passe ind i din dag. Du bør begynde at se resultater efter otte til 12 ugers kontinuerlig træning. Ligesom enhver form for motion, vil det fortsætte med at gavne dig, så længe du fortsætte med at gøre det.

Sørg for at du ikke nedbøjning din abs, lår eller bunden muskler---kun musklerne omkring din vagina eller urinrøret og endetarmen. Sørg også for, at du er afslappet og trække vejret normalt, ikke holde din ånde.

For dem, der har svært ved

Biofeedback uddannelse kan være nyttigt, hvis du finde du har svært ved at gøre Kegel øvelser. Dette er udført af en uddannet professionel, der vil placere små overvågningsudstyr i eller omkring dit vaginal eller urethral område. De vil så spørge dig til kontrakt din bækkenbundsmuskler, og en skærm vil vise, hvis du ordregivende de rigtige muskler samt hvor længe du holder sammentrækningen.

En anden metode bruger elektrisk stimulation til at forårsage de rigtige muskler til kontrakt, viser dig hvilke muskler skal du kontraherende. Når det er blevet gentaget et par gange, vil du sandsynligvis kunne gøre motion uden hjælp. Dette er en smertefri procedure men bruges sjældent og kun for dem der ikke kan lære ved hjælp af enklere metoder. Tal med din sundhedspleje professionelle til at finde ud af, hvad der er sikkert for dig.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com