Hvordan man laver kylling Pox stoppe med at være kløende

10/16/2010 by admin

Chicken pox er en betingelse forårsaget af infektion med en af de menneskelige herpes virus (HHV-3), også kendt som varicella - zoster virus, eller VZV. Betingelsen producerer et rødt udslæt med blærer rundt i kroppen; Dette kan være kløende og nogle gange smertefulde. At finde lindring fra skoldkopper udslæt indebærer både lindre kløe sensation samt at finde måder at hjælpe dig selv til at undgå trang til bunden, sammen med afdæmpe virkningerne af visse uundgåelige skrabe.

Instruktioner

Lindre skoldkopper kløe

• Bruge en aktuel creme, anti-klør såsom calamine lotion for at lindre kløe følelsen. Brug cremer kun i henhold til fabrikantens anvisninger, og vær forsigtig, når du anvender på eller omkring ansigtet, så at medicinen ikke indtages.

• Tage over-the-counter antihistaminer på lindre kløe fra skoldkopper udslæt. Hvis der findes også smerter eller feber, bruge acetaminophen til at lindre disse symptomer. Medline Plus minder dig om aldrig at bruge aspirin til behandling af skoldkopper i enten børn eller voksne, da dette bidrager til Reyes syndrom, en potentielt fatal tilstand, der udvikler sig, når aspirin er taget af folk med virusinfektioner.

• Prøv havregrød bade til at lindre kløe. Mayo Clinic anbefaler at bruge noget koldt vand sammen med bagepulver, vanilie, eller en form for vanilie designet til badning, kolloid vanilie.

• Forberede nogle ridser, er forpligtet til at ske. Skrabe skoldkopper sår kan forårsage dem til at blive smittet, så negle skal holdes kort mens udslæt er aktiv. Blød vanter eller sokker kan bæres over hænder til at forhindre ridser. Sørg for, at vanter eller sokker er ikke slibende, således at udslættet ikke blive yderligere irriteret.

Tips & advarsler

  • Husk, at selv om skrabe midlertidigt gør kløe gå væk (ved at forårsage en smerte signal, der blokerer kløe signal), dette kan sinke healing og kan ikke gøre kløe følelse gå væk.
  • Bruge smertestillende midler kun ifølge brugsanvisningen dosering for at undgå komplikationer, såsom leverskader.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com