Sådan Care For en ondt i øret

04/23/2010 by admin

Sådan Care For en ondt i øret

Beskæftiger sig med et ondt i øret kan være en kongelig smerte i butt, især når du er forælder og har et barn, der er udsat for øre ømhed. Heldigvis er øre ømhed en meget almindelig medicinsk problem for både børn og voksne. Nedenfor er et par hjem retsmidler, som du kan bruge næste gang du står over for problemet.

Instruktioner

• Ricinusolie, som har været brugt i århundreder for en lang række medicinske problemer. Start af opvarmning et par borde skeer i mikroovn og derefter lydt et par dråber i det inficerede øre, straks efter at stik at øre med et stykke vat og lad olien gøre sin magi. Gentag dette ca. 2 gange om dagen for et par dage. Castor oil er en mirakel olie, øret vil være bedre på ingen tid. Denne løsning fungerer bedst, når du sætte varmen op hvidløg med castor olie som hvidløg har en masse anitbiotic egenskaber.

• Få en varm fugtig håndklæde og lå på det med øret, der er i smerter. Den varme og fugt hjælper lindre det inficerede øre og eventuelt kunne smelte ørevoks, som er mest sandsynligt at bidrage til conjestion. Desuden hjælper det for at tage nogle aspirin eller bedre endnu ibuprofin at hjælpe midigate betændelse.

• For mennesker, der lider af konstant øre ømhed en anden mulighed er Myringotomy, som er intet mere end en ambulant procedure, hvor lægen inplants et lille rør i trommehinden til fremme og lindre øre væske bygge.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com