Hvordan til at lindre smerten for seler

03/30/2010 by admin

Har seler kan være en smertefuld oplevelse, fordi seler flytte dine tænder rundt. Pasning af dine tænder, mens du har seler er ekstremt vigtigt, som administrerer den smerte, der kommer sammen med seler. Det er altid en god ide at være forberedt og have materialerne du skal behandle dit ubehag på side.

Instruktioner

• Tag en smertestillende såsom Tylenol eller en anti-inflammatorisk ligesom Advil når tænderne begynder at ach. At tage Advil på tom mave er ikke anbefalede, så hvis dine tænder er såre, at du ikke ønsker at spise noget, Tylenol kan være et bedre valg. Tag til efterretning, hvis tænderne gør ondt snart når du forlader din specialtandlæge og overveje at tage smertestillende medicin før din næste aftale.

• Carry din foretrukne smertestillende med dig på alle tidspunkter så at du kan tage medicinen skal dine tænder begynder at gøre ondt. De fleste smertestillende tager cirka en time at begynde at arbejde.

• Bruge en aktuel smertestillende, såsom Anbesol eller Colgate Orabase, til at lindre smerter fra fordærve sår, der kan opstå, når de metal bits gnide op mod siden af munden. Disse produkter vil hjælpe fordærve sår heles ved at danne en beskyttende barriere over området.

• Hvislen mundskyl et par gange om dagen for at holde bakterier fra at komme i fordærve sår. Dette vil hjælpe sår heler hurtigere ud over at beskytte områder, hvor de kan danne.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com