Kunstige negle & nosokomielle infektion

08/04/2010 by admin

Kunstige negle & nosokomielle infektion

Nosokomielle infektioner er infektioner erhvervet på hospitaler, ifølge hjemmesiden Medicine Net. Fordi mange af de mikrober, der vokser i hospitaler har udviklet resistens over for behandling, og hospitalspatienter har tendens til at have kompromitteret immunforsvar, er nosokomielle infektioner meget almindelige. Mange undersøgelser tyder på, at sundhedspersonale med kunstige negle øge risikoen for nosokomielle infektioner hos patienter.

Overvejelser

Ifølge Andrew Pollack 2010 artikel om gram-negative nosokomielle infektioner for New York Times skønner CDC, at der er 1,7 millioner hospital-associerede infektioner i USA hvert år. Disse infektioner forårsage eller bidrage til 99.000 dødsfald hvert år. Pollack bemærkede yderligere, at europæiske undersøgelser viser, at to tredjedele af dødsfald som følge af nosokomielle infektioner er forårsaget af gram-negative bakterier, den samme kategori af mikrobe fundet på fingerspidserne af kunstige negle wearers.

Fakta

Ifølge Centers for Disease Control (CDC) retningslinjer for håndhygiejne i sundhedsvæsenet er sundhedspersonale med kunstige negle mere tilbøjelige til at bære gram-negative bakterier på deres fingerspidser. (Ressource 3, side 29) En 1989 undersøgelse offentliggjort i American Journal of infektion Control bemærkede, at højere mængder af gram-negative bakterier er til stede i dem med kunstige negle selv efter håndvask. Selvom ingen bredt funderede studier sammenkæde de øgede bakterier under kunstige negle med højere satser for nosokomielle infektion, links CDC specifikke hospital udbrud af infektion til personale iført kunstige negle.

Risici

I en 2002 artikel i den kladde af pædiatrisk sygepleje på kunstige negle og patientens risiko, forfatteren A. Toles udtalt, at dårlig håndvask praksis i dem med kunstige negle kan være blandt årsagerne til højere bakterier koloni tæller. Toles bemærkede også, at sundhedspersonale med længere kunstige negle er mere udsatte for rive handsker og udsætter deres patienter for nosokomielle infektioner, især i en kirurgisk situation.

Kontrovers

I sin 2001 artikel til tidsskriftet dermatologi Online hævder Edward Jackson, at sundhedsmyndigheder uretfærdigt bebrejde kunstige negle til en højere risiko for nosokomielle infektion. Han citerer en forekomst af nosokomielle infektion, hvor bakterierne blev videregivet fra en inficeret krukke af håndcreme. Redaktør af dermatologi Online Journal-noter, indebærer imidlertid, at Jackson's argument kan være forudindtaget af hans rolle som konsulent for foreningen American Beauty negle fabrikanter råd.

Protokoller

Mange hospitaler og smitsomme sygdomme kontrolmyndigheder forbyder sundhedspersonale at bære kunstige negle. Ifølge Johns Hopkins Hospital online infektion control protokol på side hygiejne, ingen person, der håndterer sterile forsyninger eller har hands-on kontakt med patienter kan bære kunstige negle. Riverside County Regional Medical Center infektion kontrol 2004-opdateringen på kunstige negle, at ingen hospitalsansatte er at bære kunstige negle, uanset deres position på hospitalet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com