Sådan Fortæl Hvis HPV har forvandlet til livmoderhalskræft

09/12/2010 by admin

HPV, eller human papillomavirus, er en virus, der påvirker hovedsagelig kvinder og kan fremkalde kræft. Selv om der er mere end 30 typer af HPV, er kun to til fire kendt for at forårsage kræft. Mens HPV får en masse opmærksomhed disse dage, ved de fleste mennesker med HPV ikke de har det og er fri for symptomer. Men HPV kan forvandle sig til livmoderhalskræft i nogle kvinder. At vide hvad man skal kigge efter er afgørende.

Instruktioner

• Ved symptomer på livmoderhalskræft. Mens mange af symptomerne er vejledende for andre forhold, kan en kombination af symptomer tyde på at livmoderhalskræft har udviklet. Nogle af de vigtigste symptomer på livmoderhalskræft omfatter unormal blødning, usædvanlig kraftig udskilning, bækkensmerter og smerter under vandladning. Nogle kvinder rapporterer også oplever blødning mellem menstruationscyklus, efter douching eller efter samleje.

• Få regelmæssig celleprøve. Livmoderhalskræft er fundet gennem celleprøve, så at få regelmæssig celleprøve er afgørende. En celleprøve kan registrere umodne kræftcellerne, før de bliver til kræft, at sikre, at patienten får pleje tidligt. De fleste kvinder bør få celleprøve hvert år eller hvert andet år.

• Få kontrollerer oftere end en kvinde uden HPV hvis din læge anbefaler det. Hvis du har HPV, vil ofte din gynækolog anbefale du får celleprøve oftere, endda så ofte som hver 3 måneder hvis du har en særlig høj risiko.

• Uddanne dig selv om HPV og livmoderhalskræft, som kan hjælpe dig med at forstå din HPV diagnose og risikoen for livmoderhalskræft i nogen med et positivt HPV-test. God medicinsk behandling kan beskytte dig fra en lang kamp med livmoderhalskræft, fordi når kræft er opdaget i den tidlige fase af dækningsgraden er meget høj.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com