OSHA krav til muskel-og Skeletbesvær sundhedsfaciliteter

04/06/2010 by admin

OSHA krav til muskel-og Skeletbesvær sundhedsfaciliteter

Sikkerhedsdatabladene indeholder sundhed og sikkerhed oplysninger i overensstemmelse med OSHA--Occupational Safety and Health Association--krav. Med hensyn til sundhedspleje faciliteter give disse plader procedurer, der medfører opbevaring og bortskaffelse forbundet med håndteringen af farlige materialer. Nogle sundhedspleje faciliteter placere arbejdstagerne i direkte kontakt med blod og nåle. Det er vigtigt at OSHAS ark krav følges for at mindske risikoen for at pådrage sig sygdomme.

Værnemidler

Personlige værnemidler består af tøj og udstyr, der skal medtages i databladet. For eksempel, skal handsker og øjenværn være tilgængelige i den størrelse, der passer til medarbejderen. Orthodepic operationer og Obduktioner kræver medarbejdere at bære mere omfattende beskyttelse. Kirurgisk caps, emhætter og skoovertræk skal bæres i disse situationer. Det hele skal tages i betragtning i databladet.

Sanitære arbejdsområder

Grundig rengøring sænker risikoen for at erhverve livstruende sygdomme. Ifølge OSHA, er 8.700 sundhedspersonale årligt smittet med Hepatitis B og 200 die fra kontraherende virus fra arbejde. Medarbejdere skal rengøre arbejde overflader, når de er kontamineret, efter ethvert spild af blod eller smitsomme materiale og for enden af arbejdsskiftet.

Rapportering af hændelser

Eksponering hændelser kræver øjeblikkelig handling for arbejdsgiveren. Arbejdsgivere skal instruere medarbejderne på procedurer når en eksponering opstår. Øjeblikkelig opmærksomhed kan reducere spredningen af smitsomme sygdomme som Hepatitis B. rapportering eksponering hændelser omfatter opfølgende evalueringer og forudsat at arbejdsgiveren behandling.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com