Kan en mundstykke glatte tænder?

10/31/2010 by admin

Kan en mundstykke glatte tænder?

Selvom seler er almindeligt anvendt til at rette tænder, tilbyder mundstykker en alternativ eller supplement til brug af seler til at opnå lige tænder. Invisalign behandlinger og generiske holderne er to ideelle talerør valg at rette tænder over tid.

Hvad er Invisalign?

Ifølge Brite Smile involverer Invisalign en række mundstykker lavet til at passe hver bruger personligt. Brite Smile bemærker, Invisalign tilbyder hurtig, effektiv resultater; talerør er komfortable og oprettet netop for dig, og hele systemet er praktisk.

Der bør få Invisalign?

Brite Smile rådgiver, Invisalign er bedst for overfyldte tænder, tænder med mellemrum mellem dem, crossbite, overbid og underbite. Ifølge hjemmesiden Invisalign, du vil arbejde med en læge, der er uddannet i Invisalign systemet, men du kan tage en vurdering på webstedet til bedre at forstå dine behov på forhånd.

Hvad er holderne?

En anden mulighed, ifølge KidsHealth, er at bruge et forskudshonorar for at rette tænder. Bruges af børn og voksne, er holderne typisk anbefales til brug efter fjernelse af parenteser. Holderne er lavet af plast og metal og monteret til den enkeltes mund...

Der bør få et forskudshonorar?

Typisk, holderne hjælpe tænder til at forblive på plads, når seler er fjernet. KidsHealth anfører imidlertid, at holderne er også nyttige til at hjælpe med tungen frådede, bruges til at holde tungen på taget af munden, når man taler. Derudover kan holderne hjælpe med temporomandibulær lidelse (TMD) forårsaget af slibning af tænder.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com