Behandling af bugspytkirtlen Pain

11/03/2010 by admin

Bugspytkirtlen er en lille orgel, men det spiller en stor rolle i vores kroppe. Bugspytkirtlen aids i fordøjelsen og er også "control center" for vores glucose niveauer, som bugspytkirtlen producerer insulin. De mest almindelige årsager til oplever smerter i bugspytkirtlen er betændelse (kaldet pancreatitis) eller vækster (tumorer) at udvikle på orgel, selv. Den behandling, din læge vælger at reducere din bugspytkirtel smerte vil afhænge af den underliggende årsag til betændelse (Se ressourcer).

Fastende

Så din bugspytkirtel hvile via fastende er en behandlingsmetode, du kan være forpligtet til at underkaste sig under tilsyn af din læge. Du må klare væsker efter et par dage. Hvis du har blive dehydreret på grund af din pancreatitis, kan du modtage IV væsker på et hospital.

Medicin

En vigtig del af behandling af pancreas smerter er at administrere smerter via brug af medicin. Din læge vil ordinere medicin, som er relevante for din smerte niveau.

Sund kost

Spise en sund kost, der er lav i fedtstoffer kan hjælpe med at reducere dit ubehag. Hvis du er mangelfuld i pancreas enzymer, der spiller en rolle i fordøjelsen, kan du blive ordineret kosttilskud til at tage med dine måltider.

Kirurgi

Kirurgi er brugt som en behandling af bugspytkirtlen smerte i tilfælde af pancreas tumorer og galdesten. Galdesten kan forårsage betændelse i bugspytkirtlen, sag galdeblæren er bortopereret. Både godartede og kræft tumorer kan fjernes fra bugspytkirtlen til at reducere dit niveau af smerte.

Rehabilitering

En af årsagerne til kronisk bugspytkirtlen smerter hos nogle mennesker er tunge alkoholforbrug. Hvis du oplever hyppige anfald af pankreatitis og har et problem med alkohol, din læge måske opfordre dig til at få hjælp gennem en rehab program.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com