Hvordan man kan forklare, hvordan en ophobes en sygeforsikring familie selvrisiko

05/29/2010 by admin

Forståelse sygesikring vilkår kan være en skræmmende bestræbelse. Når du klar på din præmiebetalinger, co-betaler, allerede eksisterende betingelser og deltager udbyder lister, skal du tage et hvil, før du gennemgår, hvordan de årlige selvrisikoen er akkumuleret. En årlig fradragsberettiget er mængden af penge, som du skal bruge i et kalenderår før din sygesikring politik træder i kraft, og begynder at betale for udgifter til lægebehandling. De er faste omkostninger der kan spænder overalt fra $500 til $10.000, som i 2010. Der er en individuel fradragsberettiget beløb og én for hele familien.

Instruktioner

• Kig på din politik til at finde mængden af din årlige individuelle og familiemæssige selvrisikoen. Dette vil variere fra plan til planen. Disse beløb vil være hvad du betale out-of-pocket.

• Forstå hvad sundhedspleje udgifter du vil betale fuld pris for at tælle mod ophobning af din fradragsberettigede. Hver gang du har pleje, der kvalificerer sig mod fradragsberettiget i kalenderåret, er du tættere på at have din fordele løn for din medicinske omkostninger op til din maksimale forsikring eller politiske grænser. Også, du stadig vil være ansvarlig for nogen co-betaler og co-assurance beløb da dikteres af din plan, indtil du møder den out-of-pocket maksimum.

• Tæller ikke visse udgifter, såsom lægebesøg og nogle recepter mod din fradragsberettigede. Disse kræver normalt vil co-betalinger, som ikke tæller med i ophobning af fradragsberettiget.

• Kender antallet af familiemedlemmer, der vil blive talt mod den årlige familie fradragsberettigede. Når familien opfylder sin fradragsberettigede grænse, opkræves ingen andre selvrisikoen. Generelt, du skal ikke betale en selvrisiko pr. familiemedlem, men vil have lov at akkumulere kun to til tre før din familie fradragsberettigede er opfyldt. Efter dette tidspunkt, du bliver ansvarlig for co-betaler og co-assurance beløb som angivet i deres politik, som kan være en procentdel af din medicinske regninger eller en del af læge besøg.

• Holde styr på din årlige out-of-pocket udgifter til at sikre, at forsikringsselskabet har optalt alle betalinger brugt som opfylder din fradragsberettigede.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com