Virkningerne af Premarin på musklerne & hjernen

12/24/2010 by admin

Premarin er et varemærke for en recept konjugeret østrogen supplement. Trods dets anvendelse til behandling af vaginal atrofi, menopausale symptomer og visse bryst og prostata kræft udgør Premarin en risiko for bivirkninger, der påvirker muskler og hjerne.

Almindelige bivirkninger

Den væsentligste effekt af Premarin på hjernen er depression, mens den mest almindelige indvirkning på musklerne er smerter i kroppen med oprindelse fra ømme muskler. Disse symptomer forekommer i så mange som 20 procent af brugerne, ifølge US Food and Drug Administration kliniske forsøg.

Andre bivirkninger

Andre mulige bivirkninger af Premarin omfatter smerter i mave eller ryg muskler, kramper, svimmelhed, søvnløshed, nervøsitet og irritabilitet.

Risiko

Muskuløs og hjernen bivirkninger af Premarin er mere udbredt i mennesker over en alder af 65 år, ifølge Mayo Clinic.

Advarsel

Den største risiko for Premarin er, at demens, som vides at udvikle hos nogle patienter, der modtager behandling med medicin. Premarin har også potentiale til at forårsage slagtilfælde, der kan føre til muskellammelse og død af hjerneceller.

Overvejelser

Hvis du har epilepsi eller migræne hovedpine, advarer ikke kan det være sikkert for dig at tage Premarin på grund af dens virkninger på hjernen, Mayo Clinic.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com