Metoder til at forenkle mit liv

12/19/2010 by admin

Metoder til at forenkle mit liv

Stress kan hjælpe dig reagere på trusler, men kronisk stress kan true dit mentale, følelsesmæssige og fysiske helbred. Det kan forårsage depression, søvnforstyrrelser, fordøjelsesproblemer, smerte og hjerteproblemer. Hvis stress der styrer dit liv, er det på tide at forenkle. At gøre mindre justeringer til din outlook og tidsplan kan hjælpe dig med at reducere stress og forenkle dit liv.

Lær at sige nej

Hvis du er en person, der ønsker at være alt for alle, kan du nødt til at tage et skridt tilbage og se på din tidsplan. Når en person anmoder om hjælp, tage et øjeblik til at spørge dig selv, hvis du har tid eller energi til at afsætte til denne persons behov. Hvis du ikke gør det, eller hvis du føler en anmodning vil tilføje mere unødvendig stress til dit liv, bare sige nej. Du kan begrunde eller blot forklare, at du ikke kan. Lære at bruge ordet "nej" kan holde dig fra at tage for mange forpligtelser.

Slippe af med rodet

Næste gang du køber en ny legetøj, tøj eller apparatet, tage tid til at slippe af med nogle gamle ejendele først. Holder på alt du nogensinde købt kan føre til et rodet hjem, som tilføjer til dit stressniveau. Så prøv dette: Hvis du køber to nye skjorter, lover at slippe af to gamle, slidte tøj. Hvis du allerede har rod, tilbringe en lørdag, rengøring af toiletter eller garage, og holde en yard salg eller donere til en Genbrugsbutik.

"Mig" tid

Når du har lyst til hele dit liv er drevet af andre--din chef, planlægge dine børn, din svigermor--en time-out for dig selv. Hvis det er muligt, forsøge at finde nogle specielle "du" tid dagligt eller ugentligt. Gør noget du nyder, som hjælper dig med at brænde væk stress. Læse en bog, motion, gå til yogaklasse eller bruge tid på en hobby. Tager tid for dig selv kan hjælpe dig med at genoplade batterierne mentale og følelsesmæssige.

Lad gå

Du elsker dit job, du elsker dine børn, du elsker din bogklub og madlavning klasse. Spørg dig selv, hvis du virkelig har tid til alle dine daglige aktiviteter, eller de føjer unødvendig stress. For eksempel, hvis skal betyder book club, at opvasken ikke få vasket og dine svigerforældre kommer over til aftensmad, Tillad dig selv at springe mødet. Selv underholdende aktiviteter kan tilføje stress, hvis du bunke for mange. Prioritere aktiviteter og forpligtelser og være parat til at eliminere nogle. Oprette en tidsplan, der er ikke overvældende.

Fjerne gæld

Penge kan være en kilde til stress, hvis du ikke har nok til at betale alle dine regninger. Møde med en finansiel rådgiver og skabe en plan om at slippe af med gæld. Annullere kreditkort, så du ikke vil blive fristet til at tilføje mere gæld, og betale dem, så snart du kan. Bortset fra hastesager og dyre indkøb, forsøg at betale kontant for alt. Hvis du fjerne gæld, vil du have flere penge til at afsætte til andre behov. At vide, at dine regninger bliver betalt vil hjælpe dig med at reducere stress og forenkle dit liv.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com