MDCT i hjertets billedbehandling

12/28/2010 by admin

MDCT i hjertets billedbehandling

Multidetector beregnet computertomografi (MDCT) er et diagnosticeringsværktøj, der bruges til at producere billeder og opdage problemer i hjertet. Test, en type af X-ray, udføres på hospitaler, klinikker eller andre diagnostiske indstillinger af uddannet medicinsk personale.

Detaljerne

En MDCT er anderledes end de mere almindelige CT-scanning, fordi det bruger en hurtig scanner. Hjertet er en muskel, der er konstant i hurtig bevægelse, så MDCT er designet til at fange klare billeder af strukturer i hjertet.

Procedure

En MDCT scanning er smertefri. Under proceduren ligger patienten på et bord, mens en scanner roterer omkring hendes krop. MDCT i hjertets imaging er mindre invasiv end konventionel angiografi og resulterer i færre komplikationer hos patienter, der gennemgår hjerte procedurer. Derfor kan bilinspektionsteknikere foretrækker at bestille en MDCT scanning forud for operationen.

Forbedringer

Som ny teknologi udvikler, forbedrer kvaliteten af scanninger produceret af MDCT scannere. For eksempel, en proces kaldet forudgående billede begrænsede komprimeret sensing (PICCS) har været anvendt i MDCT scanner for at fordoble opløsningen af billeder oprettet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com