Diabetes ben smertebehandling

04/09/2010 by admin

Smerter i benene på grund af diabetes komplikationer er desværre meget almindeligt for dem, der lider af sygdommen. Det er vigtigt at diskutere denne smerter med din læge ved starten af den, smerter som undertiden nerver er svækket af en tilstand kaldet neuropati. Neuropati er normalt et resultat af år med ukontrolleret højt blodsukker og kan maskere smerten ved problemer forårsaget af dårlig cirkulation som sår og afbrænding af fødderne. Hvis du ignorerer smerter for længe, kan det resultere i alvorlige komplikationer, herunder amputation af ukontrolleret infektion.

Receptpligtig medicin

En bivirkning af mange antidepressiva er en øget lindring af nervesmerter. En almindelig fejl er at tro, at man skal være trykket for at modtage disse former for medicin. Nogle læger mener også, at krampestillende medicin (anvendes til behandling af patienter med anfald) også kan hjælpe med at mindske nervesmerter. Tale med din læge, og sammen kan du bestemme, hvis en fremgangsmåde der involverer antidepressiva eller Anti-beslaglæggelse medicin vil være rigtige for dig.

Oral Over-the-Counter medicin

Selv om nogle mennesker se forbedring i nervesmerter fra ibuprofen, foreslår nationale Diabetes Information Clearinghouse, at du holde sig væk fra det, som det ikke har vist sig for at gavne dem, der lider af nervesmerter. I stedet, det tyder på, at du tager natlysolie olie eller alpha-liopic syre kan øge nervefunktion og mindske smerter.

Aktuel salve

Lidocain patches og capsaicin creme har vist sig effektiv ved den nationale Diabetes Information Clearinghouse. Det anbefaler du anvender cremen eller patches til dine ben og fødder rund og hævder, at dette vil aflaste en stor mængde af smerte kan du føler dig fra din neuropati.

Seng vugge

Seng vugge, tilgængelig på de fleste medicinske forsyning butikker, der kan hjælpe med at holde tæpper og lagener ud af dine fødder og ben, som kan give nogle fritagelse, hvis de er konstant irriterende for dig.

Alternative behandlinger

Hvis du leder efter lindring ikke-traditionelle måde, tale med en akupunktør om teknikker, han kan bruge til at holde dig kontrol over din smerte. Du kan også tale med din læge om diskutere en handlingsplan med en fysioterapeut for at holde dig i gang.

Pas godt på dine fødder

Hvis du har en neuropati, bør du passer godt på dine fødder at undgå komplikationer. Vask dine fødder i brusebad eller badekar og anvende lotion liberalt. Pimpsten off overskydende hud med en pimpsten eller få pedicure regelmæssigt. Holde dine tånegle vedligeholdes og altid bære sko, der er komfortable, og som ikke klip eller Knib dine fødder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com