Hvordan til at identificere årsagerne til Depression

09/16/2010 by admin

Hvordan til at identificere årsagerne til Depression

Depression refererer til en følelse af tristhed, der varer længere og har større intensitet end bare den typiske "blues." Denne intensiverede negative følelser er ikke resultatet af en enkelt ubehagelige årsag, men en kombination af årsager, der svækker sindet og hele systemet af en deprimeret person. Når depression sætter ind, finder ændringer sted inde i kroppen, forårsager en ubalance af neurotransmittere--de kemiske stoffer, der bærer signaler til vores nerver og hjerne. Resultatet er, er negative tanker, følelser og adfærd sluppet løs, sammen med en nedsat i energi og ændringer i spise og sove vaner.

Instruktioner

• Tjek din families historie i tilfælde af depressiv lidelse. Genetiske faktorer spiller en stor rolle i depression. Hvis nogen i din familie lider af det, er din risiko for at udvikle sygdommen høj. Depression kan dog også forekomme i familier, der har ingen historie til lidelse.

• Kend din egen personlighed. Visse personlighedstræk anses for at være nært forbundet med depression. De omfatter lavt selvværd, negativ tænkning eller pessimisme, lav selvtillid, overdreven afhængighed af andre og konstant bekymring over små ting. Individer besidder disse egenskaber er mere tilbøjelige til at opleve depression, især når de er under ubærligt pres.

• Forstå, at alvorlige medicinske lidelser ofte kan aktivere depression--herunder kræft, diabetes, hjertesygdomme, HIV, Parkinsons sygdom, hormonelle forstyrrelser eller auto-immune sygdomme. Alle fysiske ubehag, svaghed og smerte, syge føler forårsager dem betydelige stress, hvilket resulterer i depression. Medicin ordineret til at behandle disse betingelser kan bidrage til følelsen af "ned og ud".

• Genkende, særlige sørgelige begivenheder kan medføre svær mental og følelsesmæssig stress. De omfatter pludselige død af en elsket en eller en ven; følelsesmæssige og fysiske misbrug; ulykker eller eventuelle hændelser, der involverer fysisk smerte; forholdet break-ups eller skilsmisse; og finansielle kampe, arbejdsløshed eller svigt på arbejdet eller i skolen.

• Vide, nervøsitet og angst du føler når du håndterer nye udviklinger i dit liv kan føre til depression, selv om disse udviklinger er glade for dem--som eksamen, overføres til en ny skole, starter et nyt job, giftes, at have en baby, flytter til et nyt sted, fremmes på arbejdspladsen eller åbning af en ny virksomhed. Disse er alle positive begivenheder, men de omvæltninger, de indebærer, kan gøre dem meget svære at håndtere.

• Forstå, at ensomhed og manglende støtte fra familien eller venner er vigtige årsager til depression. Opretholde en løbende dialog med børn, ægtefælle eller venner, at hjælpe dem til at indse du er der for at give en hjælpende hånd, når noget er generer dem. Spørg dem hvad der er på deres sind og hvad de føler, især hvis du kan se dem gradvist isolerer sig fra andre.

• Indse, at overdreven brug af skadelige stoffer og alkohol kan føre til svær depression-- og kan også være et symptom på depression. Nogle mennesker søger trøst i narkotika og drikke, når de bliver deprimerede--de anser det for deres eneste udvej. Tilbyde hjælp til disse mennesker på det tidligste mulige tidspunkt, før deres situation forværres. De kan slå dig på dit første forsøg, men opbevare prøver. Lad dem vide du er der og at du pleje for dem.

Tips & advarsler

  • Støtte fra andre mennesker er den stærkeste og mest effektive måde at klare op med depression--uanset om de er familiemedlemmer, venner, medlemmer af en støtte eller en læge (terapeut).
  • Depression er betragtet som en sygdom, så medicinsk vurdering og behandling er nødvendig for at afhjælpe betingelsen. Medicin kombineret med terapi kan hjælpe med at lette en deprimeret sind.
  • Når et familiemedlem eller en ven fortæller om at begå selvmord, må ikke tage hans ord let. Prøv at snakke med ham om det og lad ham vide du er klar til at lytte. Når han åbner, ikke afbryde; bare tillade ham at tale og udtrykke sine følelser.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com