Retningslinjer for behandling for Nebulizer brug

08/28/2010 by admin

En nebulizer er en enhed, der forvandler flydende medicin i en tåge, der inhaleres i lungerne. Det er en fælles metode til at give behandling for lider af astma. Selvom nebulizer terapi er potentielt meget gavnlig, kræver dens effektivitet korrekt brug og vedligeholdelse af nebulizer enhed. Retningslinjer for behandling for nebulizer brug varierer med enkelt og typen enhed under overvejelse.

Grundlæggende

Nebulizers kombinere typisk en vigtigste basisenhed hvor medicin er spredt med en enhed, der tillader den aerosolmaterialer medicin til at blive indåndes i lungerne. Afhængigt af din særlige enhed, kan spredning af din medicin opnås af komprimeret luft, ilt eller ultralyd signal. Enheden bruges til indånding kan være en håndholdt mundstykket eller en ansigtsmaske. Før du bruger din forstøver for første gang, vil din læge give dig med doseringsanvisninger baseret på dine særlige betingelse og medicin.

Behandling

Ifølge Cleveland Clinic, bør du altid vaske og tørre dine hænder grundigt, før behandling, og bruge din forstøver i et område med godt lys. Efter plugging i bunden af din forstøver, vil du placere det på en flad overflade og fastgør slangen, der forbinder det med mundstykket eller maske. Du vil derefter sætte den rette dosis af din flydende medicin i en forseglbar cup ligger på bunden. Når du har bekræftet, at basen passerer en fin tåge op i slangen, vil du sidde i en oprejst position, og vedhæfte masken eller placere din mund på mundstykket. Hvis du bruger en maske, sørge for det passer korrekt over din mund og næse. Hvis du bruger et talerør, Sørg for at dine læber danner en solid forsegling omkring sin ende. Du vil derefter indånd din medicin langsomt og dybt, gør det muligt at trænge ind i dine lunger, hvor det vil gøre den mest godt. Du kan afslutte sessionen behandling, når du har bekræftet at alle medicin i base har været indåndes. Typisk, dette tager alt fem til 10 minutter.

I løbet af behandling, kan du kaste op eller føle kvalme eller opleve et anfald af hoste. Hvis disse hændelser indtræffer, suspendere din behandling midlertidigt og fortsætte, når du har genvundet din fatning.

I kølvandet på behandling, kan du hoste op Slim løsnes i dine lunger. Hvis dette sker, Bemærk konsistens og farve af slim og leverer disse oplysninger til din læge. Som regel er normal Slim tynd, og klart eller hvide i farven. Tykkere eller mørkere Slim kan indikere en infektion i lungerne. I nogle tilfælde, kan din læge bede dem registrere peak flow målinger fra din forstøver enhed før og efter behandling.

Efter behandling

Efter behandlingen skal du nedbryde komponenterne af forstøver og rens dem grundigt. Mellem behandlinger på samme dag er et varmt-vand skyl tilstrækkelig. For enden af en dags behandlinger vaske nebulizer cup og helmaske eller bidemundstykke med sæbevand. Kontroller, at alle komponenter er tørre, før du bruger dem igen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com