Hals & tilbage disk problemer & handicap

08/20/2010 by admin

Hals & tilbage disk problemer & handicap

Nakke- og disk problemer er en almindelig årsag til medarbejdere mangler arbejde. Ifølge Universe.com til rygsøjlen, vil cirka 65 procent til 85 procent af den amerikanske befolkning opleve rygsmerter på et tidspunkt.

Identifikation

Disk problemer er ofte resultatet af en skade, som fra sport eller en bilulykke. Andre problemer er forårsaget af slitage på skiver i nakken og tilbage på grund af fremrykkende alder.

Typer

Disk problemer kan forårsage flere typer af smerte. Akutte smerter er kortsigtet og forekommer med indledende skade eller efter kirurgi. Kroniske smerter varer i måneder eller år og begrænser aktiviteter af dem lider under det. Neuropatiske smerter kan bedst beskrives som brændende eller prikkende, kan udstråle ned arme eller ben.

Behandling

Mange behandlinger er ordineret til lindring af smerter forbundet med disk problemer. NSAID medicin, fælles indsprøjtninger og nerve blokke kan gives i håb om at mindske smerter og genoprette kropsfunktion. Svær disc problemer kræver ofte operation.

Effekter

På trods af behandling, mange mennesker, der lider af disk problemer i nakken og ryggen er ude af stand til at leve et normalt, produktivt liv. De kan blive deaktiveret og kan ikke arbejde eller udføre daglige-levende aktiviteter. Mange mennesker har handicap forsikring til at dække udgifterne til behandling og leveomkostninger, mens de er deaktiveret.

Handicap Index

Kiropraktorer og læger bruge Oswestry tilbage handicap Index til at bestemme sværhedsgraden af rygsmerter. Patienter besvare spørgsmål om deres smerte så ærligt som muligt for at hjælpe den sundhedspleje udbyder bestemme niveauet af patientens handicap.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com