Nail svamp helbredelsesmetoder

08/21/2010 by admin

Neglesvamp er et vanskeligt infektion at helbrede, og personer, der gennemgår behandling for et søm svamp infektion er mere tilbøjelige til at have en Gentagelsesperiode på et tidspunkt i fremtiden. Neglesvamp infektioner er forårsaget af svampe, gær og skimmelsvampe, der trives i mørke, fugtige miljøer. Persistens er nøglen til at kurere et søm svamp infektion.

Oral medicin

Din læge kan ordinere en anti-svampe medicin for dig at tage mundtligt for at helbrede din søm svamp infektion. Lamisil og Diflucan er almindeligt anvendt til dette formål.

Cremer

Aktuel anti-svampe cremer kan anvendes sammen med en oral medicin til at helbrede din infektion. Cremer alene har ikke tendens til at give en kur for at neglesvamp.

Lak

Ved hjælp af en ant-svampe neglelak kan hjælpe helbrede deres neglesvamp, ifølge eksperter på Mayo Clinic. Markedsført under navnet Penlac, kan denne medicinsk neglelak bruges på lang sigt.

Fjernelse

Hvis din infektion ikke er ryddet af medicin alene, kan din læge fjerne den beskadigede negl. Fjernelse giver mulighed for en sund søm til at vokse på sin plads, selvom processen kan tage op til et år.

Forebyggelse

Forhindre gentagelser af søm svamp ved at holde dine hænder og fødder tørre. Skær dine kort med ren neglebånd, negle giver bakterier ingen måde til dine negle. Vask dine hænder hyppigt for at reducere risikoen for smitte.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com