Indførelsen af MFR

08/24/2010 by admin

Indførelsen af MFR

Ifølge Det Forenede Kongerige National Health Service (NHS) hjemmeside er MFR-vaccination en to skud immunisering mod den fælles barndom sygdomme mæslinger, fåresyge og røde hunde. MFR-vaccination blev udviklet i USA af Lægemiddelproducenten Merck & Co. forsker Dr. Maurice Hilleman.

Historie

New Jersey Association for biomedicinsk forskning (NJABR) rapporter om de første stimulus for Dr. Hilleman forskning var fåresyge sygdom lidt af hans datter, Jeryl Lynn i 1963. I 1960 ' erne, døde mellem 20 og 30 børn årligt fra fåresyge infektion, at spørge Dr. Hilleman at begynde sin forskning. Den første levende vaccine udviklet af Hilleman kaldes Jeryl Lynn og blev godkendt til brug af af Federal Drug Administration (FDA) i 1967.

MFR

Følgende Dr. Hillemans arbejde på fåresyge vaccination, skabte han en række levende vacciner, som placerer en svækket version af en virus i kroppen af et barn til at tillade immunsystemet til at producere antistoffer til at bekæmpe infektion. NJABR rapporterer, at i 1971 Hilleman produceret en kombinerede MFR-vaccinen skal indgives i en enkelt skud til at bekæmpe sygdom mæslinger, fåresyge og røde hunde.

På verdensplan

Efter indførelsen af MFR-vaccination i USA begyndte lande i hele verden at bruge kombinerede MFR-vaccination. NHS hjemmeside rapporter MFR-vaccination blev indført i England i 1988 efter et udbrud af mæslinger i 1987 og gav sig til at reducere antallet af tilfælde af mæslinger, fåresyge og røde hunde til et historisk lavpunkt. NHS retningslinjer kalder for spædbørn i alderen omkring 13 måneder gives vaccination, efterfulgt af en booster givet alderen mellem 3 og 5.

Ændringer

Den oprindelige MFR-vaccinen blev administreret med skoldkopper før krymmel blev fjernet fra vaccination, ifølge det nationale netværk for immunisering oplysninger (NNII). I 1989 en række medicinske grupper i USA begyndte at anbefale booster af MFR-vaccinen gives til børn, disse grupper inkluderet Centers for Disease Control (CDC), American Academy of Family Physicians og American Academy of Pediatrics.

Kontrovers

Efter NNII, blev indførelsen af MFR-vaccinen i den sent 1980s og tidlige 1990 'er i Europa mødt med en polemik omkring en formodede sammenhæng mellem MFR og autisme. Selv om ingen link er blevet bevist mellem to NNII rapporterer antallet af vaccinationer finder sted i Europa følgende kontroversen faldet fører til nye udbrud af børnesygdomme.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com