Tillæg for nervesmerter

07/03/2010 by admin

Nervesmerter kan stamme fra mange neurologiske tilstande samt fra nerve skader og nerveskader. Der er snesevis af receptpligtig medicin, der kan bidrage til at afhjælpe nervesmerter, men disse medikamenter kan også forårsage flere bivirkninger. Brugen af kosttilskud til nerve smerte kan være et alternativ til medicin. Flere kosttilskud har vist sig for at være effektiv til at lindre nervesmerter.

Vitamin B-12

Patienter, som har lave niveauer af vitamin B-12 i deres krop kan opleve nervesmerter i fødderne og hænderne og undertiden smerter vil påvirke ansigtet. Nogle patienter vil ikke kunne få nok vitamin B-12 fra de fødevarer, de spiser så en vitamin B-12 tillæg for nervesmerter kan ofte være en fordel. Patienter med en svær vitamin B-12 mangel, også kaldet perniciøs anæmi, muligvis en serie af vitamin B-12 injektioner før du tager et supplement. Ifølge Diabetes bibliotek organisation, vitamin B-12 hjælpemidler til at forebygge nerveskader og bidrager til at fremme sund nervefunktion.

Gamma-linolensyre

Gamma-linolensyre syre er en del af familien omega-6 og er kategoriseret som en essentiel fedtsyre. Ifølge University of Maryland kan Medical Center, denne type af tillæg, når i form af kæmpenatlysolie, bidrage til at fremme sund nervefunktion og støtte i forebyggelse af nerve sygdomme. Dette tillæg for nervesmerter er mest gavnlige lindre diabetes-relaterede nervesmerter.

Jamaica kornel

Ifølge University of Maryland Medical Center er dette tillæg for nervesmerter mest gavnlige lindre jagende og alvorlig nervesmerter, også benævnt neuralgi. Selvom Jamaica kornel siges at være effektiv til at lindre nervesmerter, kan det være meget giftige, hvis det indtages i store mængder. University of Maryland Medical Center tyder på, at alle patienter, som anvender dette supplement gøre det under en læges tilsyn. Patienter, der har indtaget en giftig beløb kan opleve følelsesløshed, savlen og svedtendens.

Magnesium

Magnesium kan være en gavnlig supplement til nervesmerter. Ifølge Dr. Richard N. Podell, der praksis holistisk medicin i New Jersey, kan magnesium bidrage til at afhjælpe nervesmerter ved at blokere en smerte receptor kendt som NMDA-receptor. Det kan også være gavnlig til at lindre nervesmerter, fordi det aids flere af de biokemiske stofskifteveje.

Omega 3 fedtsyrer

Omega 3 fedtsyrer kan ofte findes i de fødevarer, vi spiser som alger, fiskeolie og hørfrøolie olier. Men mange mennesker ikke spiser nok af disse fødevarer for at få deres krop behov. Ifølge Dr. Podell er dette tillæg for nervesmerter afgørende i forbindelse med reparation og at nerveceller i rygmarven, hjerne og perifere nerver.


Relaterede artikler

© 2018 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com