How to Lose vægt & motion hvis du er deaktiveret

03/20/2010 by admin

Du kan fortælle dig at udøve bliver begrænset til en kørestol er bare alt for vanskeligt. Uge efter uge, måned efter måned, sætter du dit helbred på spil ved at forblive immobile. Men motion menigheder off hjertesygdomme, forhøjet blodtryk, kræft og andre sygdomme. Nogen--selv individer i kørestole--kan holde deres kroppe sundt med motion.

Instruktioner

Kortlægge dine fremskridt

• Tage et billede af dig selv, før du går i gang. En af de bedste motivationsfaktorer for at opretholde en øvelsesprogram er at se hvor meget fremskridt. Derfor er det vigtigt at kortlægge dine fremskridt ved at tage ugentlige fotos af dig selv. Du kan ikke se dig selv ændre hverdagen i spejlet. Men billeder lyver ikke. De bliver klare indikatorer for hvor meget muskel tone du har fået og hvor meget vægt du har mistet.

• Svømning er den bedste hjerte-kar-motion for folk i kørestole, da det ikke kræver brug af dine ben. Men det kræver den konstante bevægelse af dine skuldre, arme og overkrop, alle arbejder på at ophøje din puls. For optimale resultater, svømme mindst 20 minutter om dagen, tre gange om ugen. Hvis du er bekymret for hvordan du vil fordybe dig i vandet, så fortvivl ikke. Mange puljer har en mekanisk lift designet til at sænke handicappede i vandet. Hvis ikke, en ansat kan hjælpe dig.

• Vægtløftning er vigtigt af flere grunde. Ikke blot gør det tone musklerne for at give din krop en bedre fysiske fremtoning, det virker også til at fremme en sund vægt af brændende fedt, når kroppen er i hvile. Manøvrere din vej rundt i last rum på et fitnesscenter er svært, når du er i en kørestol. Det er derfor du måske finde det mere behageligt at løfte vægte derhjemme. Holde en vægt i hver hånd. (Hvis du ikke har håndvægte, bruge dåse varer eller vandflasker.) Udvide dine arme tilbage til arbejde triceps, krølle dem opad til brystet at arbejde biceps og hæve dem over hovedet at arbejde din deltoids. Det gør mindst to gange om ugen.

Tips & advarsler

  • Udover at holde dig i god fysisk sundhed, arbejder motion også for at hjælpe dig med at bevare et godt psykisk helbred. At have et handicap kan trykkes du med jævne mellemrum, eller du måske har humørsvingninger. Men motion hjælper dig med at bekæmpe sådanne følelser ved at frigive endorfiner eller feel good kemikalier, ind i din hjerne.
  • Som med enhver øvelsesprogram, er det vigtigt at konsultere din læge, før at komme i gang. En læge kan fortælle dig, om du er rask nok for motion, og instruere dig om hvor meget vægt du bør tabe.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com