Sukkerfrit Low-Carb sund kost

06/30/2010 by admin

Sukkerfrit Low-Carb sund kost

En sukker-fri lav carb kost kan hjælpe dig med at tabe sig i en kort tid. Ifølge en artikel offentliggjort i April 2005 i Science Daily, hemmeligheden til vægttab på et lavt carb kost er, at individer er mindre tilbøjelige til at forkæle dig selv hvor carbs er begrænset, medførende naturlige regulering af kalorieindtag. Patienter på en low-carb diæt spiste i gennemsnit 1.000 kalorier mindre om dagen end dem på en kost, herunder carbs. Mens gør springet fra en "normal" kost til en lav carb tilgang kan være et chok, taler resultaterne for sig selv.

Kost

Forbruge en kost, der indeholder mere end 20 til 30 gram kulhydrater pr. dag, mens efter et Sukkerfrit low-carb diæt fremgangsmåde. Mens du er på diæt, bør din carb Dagskvoten primært kommer fra grønne grøntsager som broccoli, spinat, agurk og salat, som disse elementer er fulde af fibre, vitaminer og næringsstoffer samtidig være forholdsvis carbs. Således, de kan tjene som den ideelle "fyldstof" mad til at ledsage alle dine måltider, mens low-carb diæt, hjælper med at holde din mave fuld og holde dit sind ud af carb-rige fødevarer indtil din korrekt justere til lav-carb livsstil. Hjertet af kosten består af forbruget af både protein og fedt som indeholder fødevarer, i nogenlunde lige andel. Husk at et gram fedt indeholder lidt mere end dobbelt så mange kalorier som et gram protein, så for at holde kosten afbalanceret vil du have at indtage dobbelt så mange gram protein som gram fedt. Husk også at hvis du vælger entree elementer, du ville gøre klogt i at sikre, at fleste af deres fedtindtag kommer fra umættede kilder som fiskeolie, nødder, frø, olivenolie og andre typer af madolie, mens minimere dit forbrug af mættet fedt og helt fjerne din indtagelse af unaturlige transfedtsyrer. Når du er i tvivl, check ernæringsmæssige etiketten for at finde ud af hvilken procentdel af kalorier kommer fra de forskellige typer af fedt. Endelig, undgå faux-lav carb fødevarer på denne kost, som "low-carb" cookies, brød og lignende. Disse fødevarer indeholder sukker alkoholer i stedet for kulhydrater. Således, for at holde sig til en sand Sukkerfrit low-carb diæt, undgå disse foregive low-carb elementer.

Menu

Overveje at forbruge flere røræg (uden mælk) til morgenmad på din low-carb diæt, sammen med flere skiver af fedtfattig kalkun bacon eller pølse. Tjene dette sammen med en smule af agurk til at styrke dit fiberindtag og give din krop med yderligere vitaminer. Til frokost, Forbered dig grillet kylling dækket af smeltet ost og salat, serveret med en lille spinat og salat salat (med en lav-carb dressing som balsamico, eddike og olivenolie). Til aftensmad, grill dig selv et par af hjerte-sund laksebøfferne, kridt-fuld af omega-3 fedtstoffer. Tjene dette med en stor skål af broccoli på siden. Som en snack hele dagen, overveje ristede mandler, hårde oste og tørret kød.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com