Hvad er et hjem afhjælpe at dulme skraberen?

05/11/2010 by admin

Enhver, der nogensinde har glatbarberet og endte med skraberen ved, hvor smertefuldt det kan være. Heldigvis, en række hjem retsmidler kan give øjeblikkelig lindring fra den brændende, kløe fornemmelse, der ledsager skraberen. De fleste af retsmidlerne bruge almindelige husholdningsprodukter. Tjek listen nedenfor for at se, hvilke der måske virker bedst for dig.

Aspirin

En pasta fremstillet ved at blande knust aspirin med vand kan hjælpe med at lindre smerten ved skraberen. Brug nok sæt ind til at dække det angrebne område. Aspirin vil reducere hævelser og følelsesløse område for at mindske smertefuld brændende fornemmelser. Som aspirin Indsæt tørrer, vil det flage ud, så dækker området med gaze sikret med medicinsk tape. Genansøge efter behov.

Havregryn

Havregryn er længe blevet betragtet for sin evne til at lindre hudproblemer. Til lindring fra den brændende og kløe af skraberen, lægges i blød i en havregryn bad. Du kan købe en premade havregryn blød eller lave din egen. Bare blend regelmæssig havregryn i en blender indtil en pulver former. Tilføj den pulveriserede havregryn til en lunken bad og lægges i blød for at mindske hævelse og kløe.

Benzoylperoxid

Razor burn producerer ofte røde, kløende knopper. For at hjælpe nuværende bump helbrede og minimere ændringen af fremtidige udbrud, anvende en aktuel acne creme med en lav koncentration af benzoylperoxid. Normalt er en 2,5 eller 5 procent løsning bedst; 10 procent løsning kan også tørre. Hvis du er tilbøjelig til at få barberkniv bump, anvender cremen, så snart du er færdig barbere, mens huden er stadig våd og porerne er stadig åbne for optimal absorption (Se referencer).

Te

Sooth en lille område af razor brænde, som langs bikinilinjen, med en tepose. Brygge te som du ville gøre, hvis du skulle til at drikke en kop te, og når tepose er afkølet, blot lægge den på toppen af det ramte område. Tannin i te er en naturlig smertestillende og kan også støtte i helingsprocessen.

Fugtighedscreme

Anvende fugtighedscreme til razor burn vil ikke fremskynde helingsprocessen, men vil give midlertidig lindring. Aloe vera gel, tea tree olie og vitamin E olie er alle store valg for beroligende razor burn (Se referencer). En ble udslæt lotion er en anden effektiv behandling. Vær sikker på at anvende fugtighedscreme, efter at huden er blevet frisk barberet og porerne er åbne.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com