Hvordan man kan leve med HPV i mænd

07/25/2010 by admin

Human papillomavirus, også kaldet HPV er en seksuelt overført virus, der kan forårsage infektion i kønsdelene. Ifølge Centers for Disease Control, der er over 40 typer af HPV, og de fleste seksuelt aktive mennesker vil kontrakten en på et tidspunkt i deres liv. En af de fælles symptomer, der kommer med HPV er vorter på penis og anal område. I værste tilfælde, kan kræft endda udvikle. Der er også en chance for, at ingen symptomer vil dukke op på alle. Enten måde, millioner af mænd har at finde en måde at leve med den.

Instruktioner

• Brug kondomer. HPV er meget smitsom, og det er oftest spredes gennem anal og vaginal sex. Kondomer kan hjælpe med at holde HPV breder sig men beskytte ikke andre områder, hvor der kan etableres kontakt.

• Afholde sig fra sex. Selv om det kan være ekstreme, forhindrer at afholde sig fra sex fremsendelse af HPV. I denne situation bliver ty til onani en sikrere vej.

• Øge din immunitet. HPV er en virus: drikke en masse vand og spiser frugt og grøntsager, der er høj i antioxidanter. Dette vil holde din immunitet høje til at bekæmpe virus.

• Søge en rådgiver eller en terapeut. Når du kontrakt HPV, måske du har en masse følelser af depression, vrede, skyld og frustration. En sex terapeut eller rådgiver kan hjælpe med at besvare spørgsmål og give dig støtte.

• Tal med din partner. Det er vigtigt, at din nuværende partner eller fremtidige partner ved, at du har HPV-virus. Sidde med dem og forklare detaljerne i din situation. Diskuter svangerskabsforebyggende metoder med dem og give dem tid til at tænke over situationen.

Tips & advarsler

  • Gruppe terapi kan også arbejde effektivt som en måde at kommunikere med folk i samme situation.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com