Spil at spille for ældre med hukommelse tab

12/06/2010 by admin

Spil at spille for ældre med hukommelse tab

Som senior borger, kan spil og aktiviteter er ikke kun behageligt, men også være funktionel og forbedre livskvaliteten. Visse spil og aktiviteter er nyttige til deling latter, limning og stimulerende og træner hjernen. Bruge hukommelse spil til at seniorer forbedre deres kognitive evner.

Krydsord

Krydsord er spil for folk i de fleste aldre at spille. Disse gåder er gavnlig til at styrke ordforråd og fremme mental årvågenhed. Træk en ordbog sammen med et par krydsord og have det sjovt. Disse gåder er også sjovt, når du er færdig som en gruppe aktivitet med to eller tre personer. Du kan også holde en krydsogtværs konkurrence hvor flere grupper konkurrerer om at se, hvem kan fuldføre krydsogtværs først. Konkurrencer, bruge et simpelt puslespil, der tager ikke mere end 10 minutter at fuldføre.

Foto puslespil

For at spille foto puslespil, skal du adskille din gruppe seniorer i to grupper. Tage et billede af hver gruppe og forstørre billedet på en fotokopimaskine til størrelsen af en almindelig stykke papir. Skær fotoet i flere stykker, gør et puslespil. Giv hver gruppe deres foto puslespil og instruere gruppen for at færdiggøre puslespillet. Den første gruppe, der fuldender puslespillet vinder en lille præmie.

Spelling Bee

Stavning bier er ideel til brug kognitive evner. Samle en gruppe af seniorer og give hver senior en farvestrålende stykke byggeri papir. Har seniorer sidde i stole, der er placeret i én enkelt linje vender mod forsiden af værelse. Startende fra den ene ende af linjen, give en senior en stave ordet. Hver gang en senior staver ordet forkert, lægger han sin farve kort i en kurv. Den ledende sidste vinder spelling bee. Denne aktivitet virker også med matematik multiplikation spørgsmål.

Hukommelse

En god måde til seniorer til at forbedre deres hukommelse færdigheder er ved at arbejde med flash-kort. Disse kort er tilgængelige som premade spil for sprog, sekventering, matching, grammatik og ordforråd. En nyttig spil at spille med par af kortene er hukommelse. For at spille hukommelse, først blandes kortene, så Placer dem ansigt ned på et bord i selv rækker. Den første spiller slår over to kort på udkig efter en matchede par. Fortsætte spillet indtil matchende alle kort. Spilleren med de fleste par vinder spillet.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com