Hvordan man kan hjælpe en deprimeret Senior

08/11/2010 by admin

Hvordan man kan hjælpe en deprimeret Senior

Depression hos ældre borgere er et fælles problem, ifølge HelpGuide.org. Det kan være overset for demens eller blot ses som sorg over prøvelser af at miste kære. Depression er en smertefuld tilstand unødigt lider gennem fordi depression hos ældre kan behandles med succes. Selvom du ikke måske er lægelige eller psykiatriske professionel, er der ting du kan gøre for at hjælpe en elsket senior gennem denne svære tid. Du kan også bidrage til at lette ham eller hende på stien til healing og velvære blot ved at yde støtte.

Instruktioner

• Uddanne dig selv om symptomer på depression hos ældre. Når du har mistanke om kognitive eller personlighedsændringer i en senior, er det bedste du kan gøre arm dig selv med viden, således at du kan hjælpe dem med. Almindelige symptomer omfatter tristhed, træthed, tab af interesse for behagelig ting, social tilbagetrækning og isolation, vægttab eller tab af appetit, søvn ændringer, tab af selvværd, overindulgence i alkohol og narkotika og en fiksering på død.

• Diskutere medicin eller sygdomme, en senior kan have med sin læge. Medicin og sygdomme kan forårsage depression i seniorer. Sygdomme skal behandles og medicin, der forårsager depression bør ophøre eller udskiftes. Medicin såsom blodtryk medicin, beta-blokkere, sovepiller, beroligende midler, calcium-kanal blokkere, Parkinsons sygdom, medicin, mavesår medicin, hjerte medicin med reserpine, steroider, højt kolesterol medicin, smertestillende og østrogener kan alle forårsage depression. Ligeledes, sygdomme som Parkinsons sygdom, slagtilfælde, hjertesygdom, kræft, diabetes, thyreoidea lidelser, Vitamin B12-mangel, demens, Alzheimers sygdom, lupus og multipel sklerose kan forårsage depression.

• Søge professionel behandling, hvis en senior er diagnosticeret med depression eller hvis du mener han har depression. Depression kan behandles med igangværende medicin eller terapi, som kan begrænse eller helt fjerne alle negative symptomer, hvis de anvendes korrekt. Kun en læge kan afgøre, hvilket kursus der er bedst for en senior til at tage. Dette er grunden til, at det er bydende nødvendigt, at en senior evalueres og diagnosticeret af medicinske eller psykiatriske professionel, så at han er behandlet ordentligt.

• Tilskynde senior i hendes opsving mål. Se, at medicin tages som anvist og terapi øvelser er fulgt. Depressionen kan vende tilbage, hvis behandlingen ikke følges korrekt. Du kan også overvåge behandling for at sikre, at medicin og terapi går godt for senior og der er ingen bivirkninger mentalt eller fysisk. Negative bivirkninger kan også forårsage et tilbagefald til depression og svække den øverste tilstand.

• Skabe eller styrke en relation med øverste og blive involveret i hans liv. Regelmæssige eftersyn for senior kan opmuntre ham og give ham noget at se frem til. Udover at være en omsorgsperson, kan du også være en dedikeret ven, hjælpe senior gennem den vanskelige depression. Du skal muligvis være en altid tilstedeværende kraft i senior's liv at lade ham vide, at han ikke er alene. Tilbage i isolation kan være et tegn for at fremme depression. Være en almindelig kilde til støtte for senior og nogen hvem han kan afhænge af. Fortsætte med at støtte ham, selv efter depressionen har bestået for at forhindre tilbagefald.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com