Arizona tandlægepraksis Act for klinikassistenter

08/10/2010 by admin

Arizona tandlægepraksis Act for klinikassistenter

Klinikassistenter støtte tandlæger og Tandplejere med patientbehandlingen, men deres funktioner varierer fra stat til stat. Arizona Dental praksis handling angiver pligter for klinikassistenter, der arbejder i Arizona dentale kontorer.

Certificering

Arizona Dental praksis Act kræver, at klinikassistenter, der opererer dentalt røntgenudstyr har en Arizona radiologiske duelighedsbevis certifikat. Inden der udstedes et certifikat, skal en klinikassistent bestå to eksamener administreres af Dental bistandsydende National Board. Stråling sundhed og sikkerhed eksamen består af 100 svarmuligheder. Arizona klinisk radiologiske sprogfærdighed eksamen tester en klinikassistent evne til X-ray tænderne af en patient.

Test

Henhold til Arizona Dental praksis Act, er klinikassistenter ikke tilladt at polere patienternes tænder, medmindre de modtager Arizona koronale polering certifikat. Inden der udstedes et certifikat, en klinikassistent skal bestå to prøver: en færdigheder test på en patient og en skriftlig test administreres af Dental bistandsydende National Board.

Undtagelser

Arizona Dental praksis Act kræver ikke uddannelse eller uddannelse til at udføre grundlæggende klinikassistent funktioner, herunder lære en patient at forhindre hulrum gennem korrekt ernæring, anvendelse af fluor på tænder og patienten informationsindsamling.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com