Hvordan til behandling af iskias naturligt med kosttilskud

11/21/2011 by admin

Hvordan til behandling af iskias naturligt med kosttilskud

Kosttilskud kan øge kroppens egen naturlige evne til at bekæmpe betændelse levere iskiasnerven smertelindring. Ifølge neurologen David Perlmutter, MD (Se nedenstående ressourcer) kan en række kosttilskud omprogrammere den kemiske proces i kroppen, som producerer smerte signaler. Dette indebærer, at styre en gruppe af hormon-lignende molekyler, der kaldes prostaglandiner, ved at hæmme deres kapacitet til at udløse betændelse. Læs videre for at lære mere om kosttilskud

Instruktioner

• Tager op til 1.000 mg bromelain og 500 mg af quercetin 4 gange om dagen, mellem dine måltider til at lindre ischiadicusnerven smerte. Bromelain, som er et enzym i ananas, er beskrevet som jack-of-all-trades i kampen mod betændelse. Quercetin er et stof, der virker i kombination med bromelain at blokere processen med betændelse.

• Bruge kosttilskud, der er rige på omega 3 og omega 6 essentielle fedtsyrer til iskiasnerven smertelindring. Disse essentielle fedtsyrer har potent anti-inflammatoriske egenskaber, der hjælpe med at lindre smerter og inflammation i forbindelse med klemt nerve (iskias).

Tage en spiseskefuld af hørfrøolie med tre kapsler af natlysolie olie kosttilskud. Du kan erstatte af solbær olie til kæmpenatlysolie kapsler 500 mg. Erstatte 1.000 milligram af fisk olie kosttilskud to til fire gange om dagen som en erstatning for hørfrøolie.

• Tilføje gurkemeje ernæringsmæssige kosttilskud til din kost. Dette krydderi indeholder et stof kaldet curcumin, som er en af de mest magtfulde naturlige anti-inflammatoriske lægemidler i naturens apotek. For akut iskiasnerven smerte, tage 250 til 500 mg tre gange om dagen.VIGTIGT: Du skal ikke tage gurkemeje kosttilskud hvis du er gravid eller lider af mavesår, galdesten eller syre refluks.

• Tage 150 mg baldrian tre gange om dagen, hvis en læge vurderer, at din iskiasnerven smerte er forårsaget af en spastisk muskel.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com