Injicerbar Human Growth Hormone terapi

11/18/2011 by admin

Humant væksthormon (HGH) er produceret af hypofysen. HGH hovedformål er at fremme normal vækst hos børn og holde den generelle sundhedstilstand i andre organer som vi fremskridt i voksenalderen, ifølge Mayo Clinic. Som du alder, langsommere mængden af HGH, der er produceret. Udviklingen af syntetiske HGH blev udviklet til at erstatte faldende HGH, der normalt produceres i kroppen hos børn og voksne.

For børn

Syntetiske HGH injektioner er brugt til at behandle børn med hæmmet vækst, når de er testet til at være mangelfuld i HGH. Ifølge Magicfoundation.org, de fleste børn vil nå deres oprindelige potentielle højde af voksenalderen når at tage HGH injektioner. Disse injektioner gives dagligt. For optimale resultater, jo tidligere diagnosticering de mere succesfulde injektioner vil være.

For voksne

Mange ældre voksne søger ud af læger, der specialiserer sig i anti-aging løsninger, søger efter måder at udseende unge. Der er nogle kendte fordele ved at tage HGH skud. Du kan øge knogletætheden, genvinde muskel masse, nedsætte kropsfedt og øge din evne til at udøve i længere perioder. HGH er også godkendt til AIDS-HIV relaterede muskelsvind, ifølge Mayo Clinic.

Bivirkninger

Ifølge Mayo Clinic ledsage nogle bivirkninger HGH skud. Hævelse af arme og ben, er ledsmerter og muskelsmerter nogle mulige bivirkninger. Mænd har faren for udvidede bryster fra at tage skud. Der kunne også være nogle forbindelse med HGH skud og risikoen for at få diabetes og hjertesygdomme. Der er intet bevis for at tage HGH skud vil vende aldringsprocessen.

Overvejelser

HGH er tilgængelige i ikke-receptpligtige piller, og mange virksomheder, der producerer disse piller lover store resultater. Til dato, er der ingen beviser for, at disse kosttilskud vil gøre du føler og ser yngre. Spise en sund kost fuld af hele fødevarer, udøver regelmæssigt, vil at tage sig af din hud og nyder livet være nyttigt i aging gracefully.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com