Hvordan man kan fjerne Cigaratte røg lugt

01/18/2012 by admin

Hvordan man kan fjerne Cigaratte røg lugt

Cigaretrøg gennemsyrer alt. Det spøger på vægge, gulve, tæpper og tæpper, møbler, tøj og mange andre porøse materialer. Tjære og nikotin også discolors lyse overflader og tekstiler. Mens rygere kan være uvidende om i lugt, lider mange ikke-rygere alvorlige vejrtrækningsproblemer, når de støder på selv den dvælende lugten af cigaretrøg. Fjerne lugt er et igangværende arbejde, der indebærer en række rengøring, neutralisere og afmaskings metoder. Det er muligt at ryge og leve i en frisk og behagelig atmosfære.

Instruktioner

• Brug mekaniske luft udveksling eller negative ion-generatorer. En mekanisk luft udveksling vil cirkulere gammel luft gennem en række forskellige filtre og returnere renset luft til rummet. De fleste børser er støjende og kræve ændringer af hyppige og dyre filter. På den anden side en negativ ion generator er meget mindre og har ingen filtre. Det udsender elektrisk ladede negative ioner i luften og efterlader en frisk lugt. Rense den indre kammer af maskinen regelmæssigt.

• Maske og fjerne nogle af lugt ved hjælp af hurtig luftfriskere. Spray værelser, møbler, gardiner og gulvtæppe med en luft og stof neutralizer. Tillade nogle af tåge til at falde på dit hår og tøj. Lys Duftlys og placere frisk potpourri i hvert værelse. I køkkenet, lad det simre en stor gryde med vand og potpourri. Hvis du har en pejs, tænde en ild og smide i tørret citron, appelsin eller grapefrugt rinds.

• Skabe blandinger af eddike og bagepulver. I en stor skål, mix 1 kop hvid eddike for hver 2 kopper vand og tilsæt en scoop af bagepulver. Blandingen bør boblevand. Bruge en svamp moppe til at vaske dine vægge, lofter og vindue møbellister. Du kan også bruge denne blanding på interiøret i din bil--windows, plast støbninger og metaller. For tæpper og bil stof, kombinere bagepulver med et par dråber æterisk olie, helst lavendel. Drys blandingen over hele området og lad det sidde i mindst fire timer. Støvsug det op.

• Prøv et par daglige vedligeholdelse tips. Ventilere huset hver dag. Placere små skåle med eddike, bagepulver, kattegrus eller andet lugt-absorberende materiale i hele huset. Lad en åbnet pose trækul i bilen natten over. Husk at holde disse stoffer væk fra børn og kæledyr. Tør køkken overflader med en eddike og vand løsning--2 kopper vand til 1 kop eddike. Moppe køkkengulvet med en fyr-duftende gulv renere. Opbevare tøj i plastikposer og tilføje cedar chips til skabet. Brug stof skyllemiddel plader i tørretumbleren.

• Hold dig røg gratis. Når du ryge udenfor, vender væk fra vinden og vindretningen fra andre nærliggende rygere. Bære en frakke for at holde røg fra dit tøj. Bagefter, fjerne din frakke og stå udenfor i et par minutter til "luft" dig selv ud. Børste dine tænder, gurgle med en stærk mundskyl og bruge den stærkeste ånde mint du kan tåle.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com