Ahornsirup citronsaft rense

08/25/2011 by admin

Der findes mange detox og rense programmer. En af de mest berømte er Master Rens. Ahornsirup og citronsaft rense omfatter limonade og ved hjælp af en afføringsmiddel til at skylle ud toksiner i kroppen. På grund af ingredienser af ahornsirup og citronsaft denne Rens kan synes at være et simpelt koncept, men det kan være en kompliceret procedure.

Opskriften

Bruge 14 spsk friskpresset citronsaft. Sørg for citroner økologiske, hvilket betyder, at de ikke har været behandlet med pesticider.

Bland det med 14 spsk grade B ahornsirup (hvis du er diabetiker, kan du erstatte sirup med agave nektar og melasse) og en 1/2 tsk rød peber og cayennepeber og to liter kildevand.

Kosten vil sandsynligvis arbejde bedre uden citron papirmasse, da det blot tilføjer ekstra arbejde for din kroppens fordøjelsessystem.

Afføringsmidler

Der er to måder du kan tage afføringsmidler for kosten. Først er en saltvands flush. Bland en spiseskefuld af havsalt med en liter stuetemperatur vand. Smagen kan være ubehagelige.

En anden mulighed er at bruge en afførende te efter eget valg. Du bør bruge afføringsmiddel derhjemme for bekvemmeligheden i dit badeværelse. Omkring en halv time efter at du tager afføringsmiddel forventer at gøre fem til syv afføring, hver 10 minutter eller deromkring. Når du kan gå til mere end 15 minutter uden at have en afføring, er du mest sandsynligt færdig.

Rense

Denne fremgangsmåde hævder at give dig styrke, udholdenhed og gendanne et udseende af ungdommelighed. Vil du indtag omkring 650 kalorier mindre end normale mens på dette afvænning program.

Det anbefales, at du starter hver dag med enten en saltvands flush eller drikke afførende te. Efter din afføringsmiddel, vil du drikke alle de limonade, du har foretaget i begyndelsen af dagen. Sørg for at sprede dit indtag i løbet af dagen og drikke det hele før du falder i søvn. Du skal have omkring 12 glas hver dag.

Tips

Forvent at føle værre før du føler dig bedre.

Det er normalt at føle sig mindre ømhed i begyndelsen af din Rens.

Det anbefales, at du kun gøre programmet Rens for 10 dage.

Dette er ikke en engangs fix.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com