Urte behandling af Uterine fibromer

08/29/2011 by admin

Uterine fibromer er kendt som uterin myomas eller Fibromyomer og er godartede vækster eller tumorer, der udvikler sig i væggen af livmoderen. Disse kan forekomme hos præmenopausale kvinder over 30 år. Urter er effektive, naturlige behandlinger for livmoderen fibromer.

Urtete

Urte te anvendes til behandling for uterine fibromer omfatter en, der er brygget på blooms af Rødkløver urter. Rødkløver er rig på phytoøstrogener, de naturligt forekommende anlæg forbindelser, der har en lignende kemisk struktur til østrogen. Ifølge Duane Townsend, MD, er disse forbindelser meget gavnligt i behandling og forvaltning af fibromer af aktivt hæmme deres vækst. Drik 2-3 kopper Rødkløver te at hjælpe skrumpe uterine fibromer.

Æterisk olie kosttilskud

Naturlægemidler æteriske olier som natlysolie olie kan lindre smerter og betændelse i fibromer og indeholder høje niveauer af omega 6 essentielle fedtsyrer, der er kraftige, naturlige anti-inflammatoriske forbindelser. Evening primrose æteriske olie er tilgængelige i supplerende form på helsekost butikker.

Urtebade

Urtebade er en aktuel behandling af uterine fibromer. Forberede en varme sitz bad med vand nok til at dække lår og hofter, når du sidder i karbad. Hæld i 1 eller 2 kopper af urtete afkog brygget fra mexicanske vilde yams. Sidde i badet i 10 til 15 minutter; Gentag to gange om dagen. Urtete infusion brygget fra padderokker kan erstattes mexicanske wild yam.

Naturlægemidler omslag

Omslag er urte-behandlinger, der anvendes på det berørte område med fugtig varme, oprettelse af et stimulerende, afgiftende effekt. Gøre en urte poultice for uterine fibromer fra kogte eller rå kålblade. Lag af kålblade over bækken området og dække dem med et varmt, fugtigt håndklæde. Lad sidde i 10-15 minutter og skyl derefter området med varmt vand.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com