Kiropraktik lindring for svimmelhed

11/05/2011 by admin

I "Svimmel: hvad du har brug for at vide om håndtering af og behandling af Balance lidelser," udforske Jack J. Wazen og Deborah Mitchell de mange forskellige årsager og behandlinger til svimmelhed eller svimmelhed herunder årsager og behandlinger for cervikal vertigo. Wazen og Mitchell forklare at cervikal vertigo er forårsaget af en skade på nakken eller piskesmæld og er karakteriseret ved en forskydning af halshvirvel, der afbryder de signaler, der rejser til din hjerne, hud, led og muskler og forårsage svimmelhed. Kiropraktik behandlinger tilbyde dig lindring for cervikal vertigo symptomer.

Ryghvirvler Manipulation

I "Lægen selv: naturlig Healing, værker," forklarer Andrew W. Saul, at kiropraktik justering af øvre cervikale hals ryghvirvler kan give svimmelhed lindring. En kiropraktor kan manipulere de to øverste ryghvirvler, atlas og aksen, for at mindske tilfælde af svimmelhed. I "Principper og praksis af kiropraktik," forklarer Scott Haldeman, at mange mennesker har rapporteret lindring fra svimmelhed efter spinal manipulation terapi. Kiropraktoren vil nødt til at rotere din hals til at bestemme hvis du oplever svimmelhed ved hals rotation og derefter vil manipulere dine halshvirvler i et forsøg på at mindske problemer med svimmelhed og svimmelhed.

Behandling

I en artikel som findes online i The Journal of canadiske kiropraktik Association, med titlen "Cervicogenic Vertigo: A-betænkningen af tre tilfælde," Pierre Côté, Silvano A Mior og Don Fitz-Ritson, fra den afdeling af Postgraduate og videreuddannelse på canadiske Memorial kiropraktik College i Toronto, Canada, skitsere en behandlingsregime for cervikal vertigo. Kiropraktoren vil have et indledende besøg med at få din sygehistorie, diskutere dine symptomer og diagnosticere din tilstand. Han kan beordre x-stråler eller en MR-scanning til at få et kig på din halshvirvler at få øje på eventuelle potentielle kompression af knogler og diske, der kan være årsag til din svimmelhed. Kiropraktoren vil også foretage vifte af bevægelse tests af har du sæde dig selv i en swiveling skammel, mobilisere dit hoved, og når du flytter din krop til venstre og højre for at se hvis vertigo kan gengives.

Hvis du er diagnosticeret med cervikal vertigo, du kan kræve en eller flere behandlinger der involverer spinal manipulation af C1, C2 og C3 ryghvirvler i din hals: første tre knoglerne i din nakke under bunden af din kranium. Kiropraktoren kan også bruge massage og blødt væv manipulation for at afhjælpe eventuelle muskelspændinger tilknyttet din komprimerede ryghvirvler, som kan bidrage til svimmelhed og vertigo.

Øvelser

Kiropraktoren vil instruere dig om udspænding, styrke og vifte af bevægelse øvelser at øge din hals mobilitet og mindske problemer med svimmelhed. Udføre øvelserne, som anvist dagligt at forbedre din tilstand. Du kan også blive rådgivet om vestibulære tilvænning-kurser, som hjælper dig med at vænne sig til følelsen af uligevægt du føler når du er i bevægelse. Denne form for motion involverer sidder på kanten af en seng og hælder din krop ca 30 grader i retningen at du første begynder at opleve vertigo. Du vil holde denne stilling i et tidsrum af 30 sekunder og vende tilbage til din normale siddestilling; Træningen foregår fem til ti gange dagligt i 21 dage, og vertigo relief er gradvis når øvelserne udføres.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com