Sådan hæves Bipolar børn

12/08/2011 by admin

Sådan hæves Bipolar børn

Bipolar lidelse, også kendt som manisk depression viser i ekstreme humørsvingninger. Børn med bipolar lidelse har ikke tendens til at opleve højdepunkter i episoder af Mani, men deres maniske opførsel manifesterer normalt sig i vredesudbrud, efterfulgt af en episode af depression. Dette sker fordi deres hjerne producerer for meget eller for lidt af visse kemikalier, som har en mærkbar effekt ikke kun på deres humør, men også deres aktivitetsniveau. Der er ingen kur mod denne betingelse og beskæftiger sig med det er kun et spørgsmål om svungne symptomerne.

Instruktioner

• Ikke tvinge barnet. Bipolar børn har undertiden problemer med koncentration. Hvis dit barn mister fokus, skulle du presse hende til finish, men hellere tage en 10-minutters pause og prøv igen senere. Belønning barn hvis de kan holde fokus for selv den korteste tid.

• Hold dit barn på en tidsplan. Søvnløshed er fælles med maniske depressive børn, og derfor bør de holdes på en stram tidsplan på alle tidspunkter. Det hjælper også, hvis der er en sengetid ritual skabt omkring går til at sove, som et bad og en godnathistorie, før du tænder lys ud. Ikke Tillad dit barn til at forlade sit værelse efter sengetid og være strenge med disse regler.

• Være alarm. Episoder af depression kan forårsage tanker eller selv forsøg på selvmord. Lytte til dit barn, hvis hun begynder at udtrykke dystre udsigter på verden og også prøve at holde øje med tegn på ændret adfærd, henter til ensomhed eller gråd. Tale med dit barn og ikke forlade hende alene, hvis hun giver dig en grund til bekymring.

• Give dit barn med en sund kost. Sukkerindtag med bipolar børn bør holdes på et minimum og koffein strengt forbudt som de begge forårsage en hurtig energi anledning efterfulgt af et stort fald i energi-niveauer. Bipolar børn skal undgå enhver form for stimulanser.

• Få hjælp. Læger og psykiatere er en nødvendig del af enhver bipolar barns liv, som du vil sandsynligvis nødt til at medicinerer dit barn for at holde hans humør på et konstant niveau. Det vil også være nyttigt hvis du hyre en barnepige for barnet at være rundt med, når ikke du er der. Bipolar børn lider ofte af separationsangst, og det kan hjælpe, hvis barnet lærer at stole uden for mennesker i en tidlig alder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com