Bevidsthed sikkerhedsregler

07/08/2011 by admin

Bevidsthed sikkerhedsregler

Sikkerhed awareness tjener til at minimere risiko for skader og ulykker. Sikkerhed bevidsthed lærer folk at forudse ulykker og risici, således at de kan undgå dem. Der er mange forskellige områder af sikkerhed bevidsthed, og hver har sit eget sæt af regler. Følgende er nogle almindelige områder af sikkerhed bevidsthed og eksempler på regler for hver kategori.

Brandsikring

Brandsikring er praksis for at mindske skader og skade forvoldt af brande. Tips til at sikre brandsikkerhed omfatter at have røgalarmer installeret korrekt med arbejdende batterier eller elektrisk kilde, i dit hjem. Derudover bør du ikke overbelaste udvidelse akkorder eller placere brændbare stoffer i nærheden af varmekilder såsom bærbare til rumopvarmning. Køkkener er prime steder for brande. Du bør aldrig efterlade en opvarmet komfur eller ovn uden opsyn, og aldrig bære baggy tøj mens madlavning over en brænder. For mere brand sikkerhedstip, besøge den amerikanske regerings websted om brandsikring.

Cykel sikkerhed

Bike sikkerhed er praksis med at reducere cykel skader. Børn og voksne er begge modtagelige for cykel-relaterede skader. Nogle regler for at forebygge sådanne personskader omfatter altid iført en hjelm. Aldrig bære en hat nedenunder hjelmen og sikre, at din hjelm korrekt passer dit hoved. Sætte reflekser på cyklen, så du er mere synlige for biler, især om natten. Du kan også bære lyse tøj til at trække opmærksomhed til dig selv, så bilister kan se dig. Ikke bære hovedtelefoner samtidig opererer en cykel, fordi det kan distrahere dig fra lyde omkring dig. Flere cykel sikkerhedsregler, besøge webstedet fodgænger og cykel Information Center.

Naturkatastrofe sikkerhed

Naturkatastrofe sikkerhed bevidsthed dækker en bred vifte af mulige scenarier, herunder jordskælv, oversvømmelser og tornadoer. Nødberedskab er en vigtig del af naturkatastrofe sikkerhed. For eksempel, bør du altid have en beredskabsplan, der omfatter hvor man kan søge ly i tilfælde af en katastrofe. Du bør også bestanden op på leverancer, såsom lommelygter, vand og dåsemad, i tilfælde af at du er fanget og uden strøm. For mere information om naturlige katastrofe sikkerhedsregler bevidsthed, besøg Centers for Disease Control og forebyggelses hjemmeside om naturkatastrofer og uvejr.

Køresikkerhed

Køresikkerhed er processen med at mindske risikoen, når du kører et motorkøretøj. Mange driver bevidsthed regler er en del af loven, som kører på de udstationerede hastighedsgrænse, stoppe ved et stopskilt, bære din sikkerhedssele og undgå kørsel under indflydelse af en berusende stof. Andre regler, der ikke kan love i alle områder omfatte undgå, at tale på din mobiltelefon, mens kørsel og beskæftiger defensiv kørsel teknikker til at undgå kollisioner. Hvis du vil vide mere om køresikkerhed, kan du besøge webstedet National Highway Traffic Safety Administration.

Vand sikkerhed

Vand sikkerhedsregler har til formål at øge bevidstheden om farerne ved rekreative vandforbrug, såsom svømning og sejlsport. Disse regler gælder især for børn og svage svømmere. Svømning sikkerhedsregler omfatter undgå svømning alene så at nogen kan tilkalde hjælp i en nødsituation. Det er også vigtigt at kende dine grænser. Du ønsker ikke at vove sig ud i vandet med en stærk strøm, hvis du ikke er en erfaren svømmer. Også, kun svømme i sikre områder at undgå at blive ramt af rekreative køretøjer såsom jetski og både. Hvis du vil vide mere om vand sikkerhedsregler, besøg Centers for Disease Control og forebyggelses hjemmeside om svømning sikkerhed.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com