Ichthammol bivirkninger

06/10/2010 by admin

Ichthammol bivirkninger

Ichthammol er en medicin, der typisk kommer som en salve. Den aktive ingrediens, ichthammol, er kombineret med blød paraffin og uld fedt. Denne salve anvendes til behandling af kløe og hud fortykkes forbundet med kronisk eksem, selvom det ikke er fuldt forstået, hvordan stoffet virker.

Bivirkninger

Bivirkninger forbundet med korrekt anvendelse af ichthammol salve er typisk milde. De kan omfatte ændringer i farven på din hud på tidspunktet for ansøgningen, hud udslæt, tør eller irriteret hud på tidspunktet for ansøgningen, hovedpine eller kvalme.

Alvorlige reaktioner

I sjældne tilfælde, patienter kan opleve en allergisk reaktion, der kan omfatte nældefeber, hævelse af ansigtet, munden, hals eller hænder, trykken for brystet eller åndedrætsbesvær. En patient oplever nogen af disse reaktioner bør straks kontakte deres sundhedspleje udbyder. Andre sjældne, men potentielt alvorlige bivirkninger kan omfatte en ændring i vandladning mønstre, blod i urinen, feber, kuldegysninger, body ømhed, kvalme eller gulsot. Patienter, der oplever nogen af disse eller andre usædvanlige bivirkninger bør kontakte en læge.

Allergi

Ichthammol salve kan indeholde ingredienser som zinkoxid eller lanolin. Patienter, der ved, de har en allergi over for disse eller nogen af ingredienserne i ichthammol salve bør diskutere brugen af denne medicin forud for dens anvendelse.

Graviditet og amning

Der er i øjeblikket ingen kendte skadelige bivirkninger forbundet med brugen af ichthammol af gravide kvinder til enten moderen eller det ufødte barn. Ammende mødre kan bruge ichthammol salve efter behov overalt undtagen på brysterne hvor det kan blive indtaget af ammende spædbarn.

Øjet irriterende

Ichthammol salve er beregnet til udvortes brug. Kontakt med øjnene vil forårsage irritation og bør undgås. Hvis ichthammol kommer i øjnene bliver de bør skylles med varmt vand, indtil bægeret er helt fjernet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com